BIST 9.693
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.494,92
HABER /  DÜNYA

Düğün dönüşü feci kaza:5 ölü

Malatya-Darende karayolunda meydana gelen trafik kazasında düğünden dönen araçta bulunan 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı....

Abone ol

Malatya-Darende karayolunda meydana gelen trafik kazasında düğünden dönen araçta bulunan 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; kaza gece yarısı meydana geldi. Elbistan yönüne giden 44 PH 583 plakalı minibüs, önce Cumali Polat yönetimindeki 65 DC 484 plakalı pikaba çarptı, daha sonra da karşı şeride geçerek Malatya yönüne gelen Nazım Deveci (29) yönetimindeki 44 AS 711 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sırasında her iki araç da bariyerlere savruldu. 44 AS 711 plakalı otomobil bariyerlerin üzerinde takılı kaldı. Olay yerine ambulans, Jandarma ve AFAD acil kurtarma ekipleri gönderildi. Ekiplerin çalışmaları sonucu, otomobilden Nazire Kaya (42) ve Bilal Kaya (11) yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılar hastaneye gönderilirken, ekiplerin 2 saatlik çalışması sonucu sürücü Nazım Deveci ile otomobilde bulunan Nurgül Doğan (47), Tayyip Doğan (8) ile yaşı öğrenilemeyen Melek Doğan’ın cansız bedenleri otomobil enkazından çıkarıldı.
Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan yaralılardan Nazire Kaya’nın da yaşamını yitirmesiyle, kazada ölenlerin sayısı 5’e yükseldi. Bilal Kaya’nın tedavisinin ise sürdürüldüğü bildirildi.
Kazaya karışan araçların sürücülerinden Cumali Polat’ın yara almadan kazayı atlattığı belirlenirken, feci kazaya neden olan, kaza yerinden kaçan ve kimliği saptanamayan minibüs sürücüsünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışmalara başlandı.
5 kişinin öldüğü otomobilde bulunanların, bir yakınlarının Elbistan’daki düğün törenlerine katıldıktan sonra Malatya’ya dönmekte iken kaza geçirdikleri öğrenildi.
(İHA)