BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.423,51

Dua Lipa'dan Türkiye mesajı

Dua Lipa'dan Türkiye mesajı

Geçtiğimiz gün Antalya'da konser veren dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipar Türkiye'ye hayran kaldı. Bol bol fotoğraf çektiren ve Türk yemeklerinin tadına bakan Lipa, Instagram hesabından da paylaşımlarda bulunarak “Tekrar geleceğim” mesajını verdi.

Dua Lipa'dan Türkiye mesajı

Dünya müzik listelerinde durdurulamaz yükselişiyle dikkat çeken genç şarkıcı Dua Lipa, Regnum Carya’da verdiği konser sebebiyle kaldığı Antalya’ya hayran kaldı. Bol bol fotoğraf çektiren, Türk mutfağının lezzetlerinden tadan Lipa, otelde kaldığı süre boyunca güneşin ve denizin tadını çıkarmayı da ihmal etmedi. Türk mezelerine ve künefeye bayılan 22 yaşındaki ünlü yıldız, Instagram hesabından da paylaşımlarda bulunarak “Tekrar geleceğim” mesajını verdi.

Dua Lipa'dan Türkiye mesajı

Lipa, bu anlara ait fotoğraflarını, "Misafirperverliğiniz, lezzetli yemekleriniz, güzel gün batımlarınız ve unutulmaz bir şovunuz için geri döneceğiz" notuyla paylaştı.

Dua Lipa'dan Türkiye mesajı

Ünlü şarkıcı, ekibiyle birlikte kaldığı otelde doyasıya eğlenirken çeşitli etkinliklere de katıldı.

Dua Lipa'dan Türkiye mesajı

Dua Lipa akşam ise otelin sahibi Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk, oğlu Ali Şafak Öztürk ile birlikte yemek yedi. Lipa, yemekten sonra Öztürk Ailesi'yle hatıra fotoğrafı çektirdi.