BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.490,39
HABER /  POLİTİKA

DSHP DSPyi tiye mi alıyor?

DSP İl Yöneticisi İzzet Sözen "Rahşan Ecevit'in kurduğu partinin amblemi güvercinin ağzındaki buğday tanesi için bizi ti'ye alıyorlar." dedi.

Abone ol

Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir İl Başkanlığı'nda partililerle bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşmada konuşan DSP İl Yöneticisi İzzet Sözen "Rahşan Ecevit'in kurduğu partinin amblemi güvercinin ağzındaki buğday tanesi için bizi ti'ye alıyorlar." dedi.

DSP il yöneticisi Sözen, Rahşan Ecevit'in kurduğu partinin amblemi için 'kuşun ağzında başak var mı yok mu?' şeklinde ti'ye alındıklarını ve buna çok üzüldüğünü söyledi. Merhum Bülent Ecevit'in DSP'yi Türkiye'nin geleceği için kurduğunu belirten Sözen, "Rahşan Ecevit'in kurduğu parti ambleminde güvercinin ağzında başak var. Buna kuş savaşları diyorlar. Bunlar ancak kuşları idare edebilirler. DSP'nin İzmir'de 700 tane idareci kadrosu var. Bu idarecileri yanımıza alırsak DSP 1999'lardaki gücüne geri döner." şeklinde konuştu.

Bayramlaşmaya Genel Başkan Yardımcısı Saffet Başaran, İl Başkanı Rıfat Mutlu, yönetim kurulu üyeleri İzzet Sözen, Nazif Topaloğlu ve partililer katıldı.