BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
HABER /  DÜNYA

Drogba Türkiye’nin elçisi oluyor

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Didier Drogba olmak üzere birçok ünlü sporcu ve sanatçı Türkiye’nin tanıtım filmlerinde oynayacak. <br/>Turiz...

Abone ol

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Didier Drogba olmak üzere birçok ünlü sporcu ve sanatçı Türkiye’nin tanıtım filmlerinde oynayacak.
Turizm Bakanlığı, dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport ile ’Destination Turkey’ global tanıtım kampanyası anlaşması imzaladı. Bu anlaşmaya göre, başta Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Didier Drogba olmak üzere Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt olmak üzere birçok ünlü sporcu ve sanatçı Türkiye’nin tanıtım filmlerinde oynayacak.
Habertürk’ün haberine göre; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin tanıtımı için Eurosport kanalıyla anlaştı. İngiltere, Fransa, Rusya, Polonya, Almanya, İtalya ve İspanya ekranlarında Drogba’nın yanı sıra Wesley Sneijder, Dirk Kuyt, Burak Yılmaz gibi futbolcular bir yıl süreyle Türkiye’yi tanıtacak.
Anlaşmaya göre Eurosport, "Passport İstanbul", "Passport Kapadokya" ve "Passport Antalya" bölümlerinden oluşan, "Passport Turkey" başlığı altında 13’er dakikalık tanıtım filmleri çekip, Avrupa ve Türkiye kanallarının yanı sıra web sitesinden de yayınlayacak.
Tanıtım filmlerinde yer alacak isimler şöyler:
Didier Drogba, Wesley Sneijder, Dirk Kuyt, Nurgül Yeşilçay, Burak Yılmaz, Tuğba Palazoğlu, Neslihan Demir.
(İHA)