BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

DP'den AK Parti'ye belediye başkanı

Gümüşhane'nin ilçe belediye başkanı ile belediye meclis üyeleri DP'den AK Parti'ye geçti.

Abone ol

Gümüşhane AK Parti il Başkanlığı’ndan yapılan açıklama ile Şiran İlçesi Belediye Başkanı DP'li Yavuz Altıparmak ile 5 belediye ve 1 il Genel Meclisi Üyesi'nin partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katıldıkları duyuruldu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Gümüşhane’nin Şiran İlçesi Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, İl Genel Meclis Üyesi Baki Yeniçeri ve Belediye Meclis Üyeleri Ali Yeniçeri, Halil Karabıçak, Mevlüt Toygun, Yasin Ayhan, Özcan Çalış, Demokrat Parti’den ayrılıp, Ak Parti camiasına katıldılar. Bugün TBMM’de yapılacak grup toplantısında Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafından Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak’a rozeti takılacaktır” ifadeleri yer aldı.

Ak Parti’nin bu hafta sonunda yapılacak olan Gümüşhane İl Danışma Meclisi toplantısında da, partiye katılan meclis üyelerine rozetlerinin takılacağı bildirildi.

DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak da istifasını doğruladı ve Ankara’da olduğunu belirtti. Altıparmak, “Amacımız Şiran’a en iyi şekilde hizmet etmektir” dedi.