BIST 9.723
DOLAR 32,54
EURO 34,82
ALTIN 2.443,17
HABER /  POLİTİKA

DP Genel Başkanı Uysal Muğla'da!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla'da partililerle buluştu.

Abone ol
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, parti olarak seçmenin gönül rahatlığıyla oy verebileceği bir teşkilat yapısı oluşturmak istediklerini söyledi. Uysal, bu amaçla Muğla'da bulunduklarını söyleyerek 3 gün boyunca il genelinde incelemelerde bulunacaklarını kaydetti.

Muğla-Denizli kara yolu Yeniköy mevkisinde partililer tarafından karşılanan Uysal, muhabirine yaptığı açıklamada, 3 gün sürecek Muğla ziyaretinde Muğla ve ilçelerinde sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle görüşerek, partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret edeceğini söyledi.

MUĞLA'DA PARTİLİLERLE BULUŞACAK 
 
Muğla'nın kendileri için önemli bir bölge olduğunu ifade eden Uysal, ''Türkiye'nin değişik meselelerini eklemlemek adına hem birinci elden bilgi almak hem de yerinde görmek adına Muğla'dayız. 3 gün sürecek ziyaretimizde hem yerelde meseleleri dinleyecek hem de teşkilat faaliyetlerimizi beraber icra edeceğiz. Yatağan'da ilçe kongremizi yapacağız. Bodrum'da görevine iade edilen belediye başkanımızı ziyaret edeceğiz'' dedi.
 
Yerel seçimlerle ilgili iktidar partisinin bir takım girişimleri olduğuna işaret eden Uysal, ''Bugün Meclis gündeminde olan yerel yönetimler yasa tasarısı köklü değişiklikler içeriyor. Muğla'yı da ilgilendiren çok büyük değişiklikler olacak. Hem teşkilatımız hem de genel merkez olarak bu gelişmeleri yakinen takip ediyoruz. Biz de milletimizin kendisini bulabileceği, gönül rahatlığı içerisinde oy verebileceği bir teşkilat modeli ve adaylarımızla Muğlalı hemşehrilerimizin huzurunda olacağız'' diye konuştu.
 
Gültekin Uysal daha sonra, yerel bir televizyon kanalında yayınlanan programa katıldı. Uysal, akşam da il yönetimi ve ilçe başkanları ile basına kapalı düzenlenecek toplantıda bir araya gelecek.