BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.433,18
HABER /  EKONOMİ

Dosya masrafsız kredi kampanyası

Yapı Kredi, yeni yılda da müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik dosya masrafsız kredi kampanyalarına devam ediyor.

Abone ol

Yapılan açıklamaya göre, kampanyalar kapsamında 15 bin lira, 36 ay vadeye kadar dosya masrafsız bireysel ihtiyaç kredisi ve 48 aya varan vadelerde dosya masrafsız taşıt kredisi kullanılabiliyor.

Kampanya dahilinde 15 bin liraya kadar nakit ihtiyacı olanlar aylık yüzde 1,19 faiz oranı ile 36 ay vadeye kadar dosya masrafsız bireysel ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Taşıt kredileri ise 48 aya kadar yüzde 1,04 faiz oranı ile dosya masrafsız olarak sunulacak.

Bu arada, bireysel ihtiyaç kredisi kampanyalarından faydalanmak isteyen kişilerin kredisimdi.com.tr adresinden, Yapı Kredi ATM'lerinden veya ''Bireysel'' (boşluk) ''TCKN'' (boşluk) ''Aylık Net Gelir'' yazıp 4411'e SMS yollayarak başvuru yapması yeterli oluyor. Kredi başvurusuna yanıt 3 dakika içinde alınıyor. 

Taşıt kredisi kampanyalarından faydalanmak isteyenler ise başvurularını en yakın Yapı Kredi şubesinden hemen yapabiliyor.