BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.417,26
HABER /  SPOR

Dos Santosu yakan isim bulundu

Santos'taki düşüşün nedeni belirlendi ama bedeli ağır oldu. Peki Santos'u kim yaktı?

Abone ol

Andre Santos’taki düşüşün nedeninin Kazım olduğu belirlendi. Brezilyalı yıldız Kazım ile birlikte İstanbul gecelerinde boy göstermeye başlayınca, bedeli ağır oldu.

Sarı-Lacivertli formayı giydiği ilk günlerde tribünlerin sevgilisi oldu. Yaptığı hareketler ve attığı gollerle bir anda gündeme oturdu. Hele hele Sivasspor’a attığı o müthiş gol hâlâ akıllardan silinmiş değil. İşte o Andre Santos, şu sıralar Fenerbahçe’de kulübeye gömülmüş durumda.

Hızlı çıkışın düşüşü de hızlı oldu. İlk başlarda, sambacının milli karşılaşmalar nedeniyle ülkesine sıkça gidip dönmesi nedeniyle performansının etkilendiği sanıldı. Ancak yönetim daha sonra yaptığı araştırmalarda olayın hiç de öyle olmadığını gördü. Santos’u yoldan çıkartan ismin Kazım olduğu ortaya çıktı. Geldiği günden itibaren Kazım ile Santos çok iyi dost oldu. Zaten atılan her gol sonrasında saha içinde yaptıkları danslar da bunu gösteriyordu. Ancak o dansların İstanbul gecelerine de yansımasıyla işler değişti.

Kazım neredeyse her gün Santos’un evindeydi. Brezilyalı yıldız ve eşini de alıp İstanbul gecelerinde geç saatlere kadar eğlencelere gidiliyordu. Kazım bu işlere alışık olduğu için fazla etkilenmedi. Ama Santos’ta gece hayatı ters tepti ve kulübeye mahkum oldu.

UYARILACAK AMA...

Bu durumu açığa çıkaran Fenerbahçe yönetimi ise şu an ne yapacağını şaşırmış durumda. Normalde Kazım’ın ciddi şekilde uyarılması ve para cezası verilmesi bile gündeme gelebilir. Ancak son dönemlerde çok formda olması nedeniyle böyle bir ceza uygulanması halinde genç oyuncunun etkilenip performansının düşmesinden korkuluyor. Bunun için de Sarı-Lacivertli yöneticiler bir şekilde Kazım’ı uyarıp Andre Santos’u gece hayatından kurtarmanın yollarını arıyor.