BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24
HABER /  GÜNCEL

Döngeloğlu'ndan Fethullah Gülen'e: Ulan köpek...

İnlü İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu memleketi Tokat'ta FETÖ'nün darbe girişimine sert tepki gösterdi. 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim' diyen Döngeloğlu Gülen için 'ulan köpek senin ne gavur olduğunu halka anlatacağım' dedi.

Abone ol

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı 81 ilde olduğu gibi Tokat’ta da demokrasi nöbeti devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbetinin 10. gününde düzenlenen programda konuşma yapan İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, demokrasi nöbetlerinin kararlılıkla devam etmesinin önemine değindi.

ULAN KÖPEK SENİN NE PİS GAVUR OLDUĞUNU...

Döngeloğlu, kendisinin de ölüm listesinde olduğunu ifade ederek, “Amerika’dan itlerine yazdırıyor tehdit tweetlerini. 'Ulan köpek' ben Tokatlıyım. Ölürüm bu Tokat’ta. Öldürürsünüz canımı alırsınız belki ama öleceğim ana kadar senin ne pis gavur olduğunu bu millete anlatacağım” dedi.

İNFİAL UYANDIRMAK İSTEYECEKLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın meydanlarda demokrasi nöbeti çağrısına dikkat çeken Döngeloğlu, “Bu terör örgütünün bugünden sonra yapacağı şey 9 bin 121 kişilik darbede ilk öldürülecek kişi kimse onlardan hedef gözeterek öldürerek toplumsal infial uyandırmak isteyecekler.

ŞU ANDA HANGİ GAVURLUĞU DÜŞÜNÜYORLAR BİLEMİYORUZ

Başta Alevi-Sünni, Türk-Kürt gibi kırılma noktalarımızı fay hatlarımızla oynayacaklar. Ama siz böyle durursanız buna fırsat bulamazlar. Şu anda bunlar hangi planı gavurluğu düşünüyor bilemiyoruz” dedi.

BEN DE ÖLÜM LİSTELERİNDEYİM

Döngeloğlu, kendisinin de ölüm listesinde olduğunu ifade ederek, “Amerika’dan itlerine yazdırıyor tehdit tweetlerini. 'Ulan köpek' ben Tokatlıyım. Ölürüm bu Tokat’ta. Öldürürsünüz canımı alırsınız belki ama öleceğim ana kadar senin ne pis gavur olduğunu bu millete anlatacağım” diye konuştu.