BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29
HABER /  MEDYA

Dolunay yeni bölüm ne zaman 17.bölüm fragmanı

Star Tv'nin ilgiyle izlenen ve salı günleri ekrana gelen dizisi Dolunay dün yayınlanmadı. Peki Dolunay yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Dolunay 17.bölüm fragmanı ve Star Tv yayın akışına gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay dizisi yayın günü değişti. 13.bölümde final yapacağı iddia edilen fakat hala devam eden Dolunay hangi gün yayınlanacak?

Star Tv'de yayınlandığı günden itibaren reytinglerde ilk 3'ten inmeyen dizi Dolunay'ın yayın günü değişti. Herkes merakla Dolunay'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Öncelikle Dolunay 17.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

DOLUNAY YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Star Tv yayın akışına baktığımız zaman Dolunay'ın artık pazar günleri ekrana geleceğini görmekteyiz. Yeni bölümüyle 29 Ekim tarihinde yayınlanacak olan Dolunay'ın gününün değişmesi reytinglerde nasıl bir etki yaratır merak ediliyor.

DOLUNAY YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Ferit ile Nazlı'nın evlenmesi en çok Deniz ile Demet'i sarsmıştır. Bir sır olan evliliği korumak için gittikçe yakınlaşan ikili birbirlerine sevdiklerini itiraf edecek mi? Nazlı'nın sırrını kim öğrenecek?