BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Dolunay etkisi

Gökyüzü hareketleri ve bizi nasıl etkileyeceği ile yatıp kalkıyoruz. İnanmamak, uzak kalmak mümkün değil, çünkü; başımızı nereye çevirsek bir astrolog veya astrolog kıvamındaki arkadaşlar/dost/çevre.

Gökyüzü hareketleri ve bizi nasıl etkileyeceği ile yatıp kalkıyoruz. İnanmamak, uzak kalmak mümkün değil, çünkü; başımızı nereye çevirsek bir astrolog veya astrolog kıvamındaki arkadaşlar/dost/çevre.

İnanın bu konuda uzman arkadaşlarım, telefon açıp özellikle beni uyarıyorlar: ’’Aman canım, bu hafta karar verme haftası değil, ilişkilerine dikkat et, yolculuk yapma’’ vs. vs.

Bunlara hiç ama hiç inanmayan, gülüp geçen ben, uzman çevremin de gayretiyle, bi baktım ki dolunaydan çok etkileniyorum!

Arkadaşlarım etkileniyordu ve ben o gün dolunay olduğunu dahi bilmiyordum.

Sonrasında ne mi oldu?

Benim her gerginliğimi/sıkıntımı dolunaya yükleyen arkadaşlarımı gördükçe anladım ki, suçlu dolunay ve evet ben dolunaydan çok etkileniyorum, böyle olması gerekiyordu.

Mesela bu hafta dolunay haftası ve zorlayıcı bir süreç.

Kasım ayında Venüs’ün Uranüs ve Plüton ile yapacağı sert açı nedeniyle ilişkilerimizde gerginlikler oluştu.Ben bunu bizzat yaşadım.

Çünkü; Uranüs’ün bireysel çıkışları ve Plüton’un baskıcı ve hükmedici tavrı beni zorladı.

İletişim gezegeni Merkür, 7 Kasım’da Yay burcunda Retro hareketine başlayacak ve 27 Kasım’a kadar Akrep burcunda gerilemesine devam edecek. Demek oluyor ki; iletişim, seyahat, yurtdışı ile ilgili işler ve hukuksal konularda gecikmeler ve geri dönüşler yaşayabilirim.

14 Kasım’da yeni ay ve tam güneş tutulması ve de sonrası kadersel olaylar, yeni başlangıçlar, gizli kalan üstü örtülü gerçeklerin ortaya çıkması, çok zorlayıcı çook.Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti’nin horoskopuna göre, tutulma sırasında transit Satürn’ün T.C.’nin natal güneşi üzerindeyken tutulma derecesinin de Venüs ile temas halinde olduğu görülüyormuş. Yani bu tutulmanın çok önemli etkileri olacağı söyleniyor.

Benim için bu ay çok zorlayıcı olacak!