BIST 9.794
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.427,76
HABER /  MEDYA

Dolunay 17.bölüm hangi gün yeni fragman Star Tv yayın akışına bakın

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay'ın yayın günü değişti. Dolunay 17.yeni bölümüyle hangi gün ekrana gelecek? Salı günü Ufak Tefek Cinayetlerin ekrana gelmesiyle birlikte Dolunay'ın da yayın günü değişti. Dolunay 17.bölüm fragmanı detaylar haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay'ın yayın günü değişti. Salı akşamları yayınlanan Dolunay'ın yerine artık Ufak Tefek Cinayetler yayınlanacak. Peki Dolunay yeni bölüm hangi gün yayınlanacak?

Salı günlerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Dolunay artık pazar günleri ekranda olacak. Dolunay'ın bu hafta 24 Ekim tarihinde yayınlanması bekleniyordu fakat yayın akışı değişti. Dolunay17.bölüm 29 Ekim tarihinde izleyicilerle buluşacak.

DOLUNAY 17.BÖLÜM FRAGMANI

Dolunay'ın yayın gününün değişmesiyle herkes merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor. Dolunay'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

DOLUNAY SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Dolunay'ın son bölümünde Ferit ve Nazlı'nın evlenmesi damga vurdu. Hakan ise bunun üzerine hain plan yaparak Ferit'in şirket tırlarının içine uyuşturucu koydu.