BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Dolunay 13.bölüm fragmanı bütün sırrı öğrenen Ferit ne yapacak?

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay 13.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Bütün sırrı ifşa olan Nazlı ve Ferit'in bu durum karşısında ne yapacağı merak ediliyor? Dolunay yeni bölüm fragmanın yayınlanmasıyla birlikte gözyaşları sel oluyor. Dolunay 13.bölüm fragmanı tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran dizinin son bölümünden Nazlı'nın bütün sırrı ifşa olmuştu. Herkes merakla Ferit'in ne yapacağını merak ediyordu. Yayınlanan 13.bölüm fragmanında intikam gözükmese de Nazlı'nın gözyaşları durmuyor.

Dolunay 12.bölümde bomba bir sahneyle haftaya kalmıştı. Nazlı, Asuman ile ilgili bütün sırrını söylemek için Ferit'in yanına gitti. Fakat Ferit'e gelen bir kutu ortalığını karıştırır ve Nazlı'nın 12 bölüm boyunca sakladığı sırrı ortaya çıkar.

Bu durum karşısında ne yapacağını bilemeyen Nazlı, büyük aşkına her şeyi itiraf eder Asuman'ın sırrını bildiğini söyler. 12.bölümün son sahnesinde yayınlanan bu kısım izleyi tarafından merak uyandırdı. Salı günü yayınlanan dizinin 13.bölüm yeni fragmanı geldi. 

İŞTE DOLUNAY 13.BÖLÜM YENİ FRAGMANI