BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.495,36
HABER /  MEDYA

Dolunay 13. bölüm Ferit ile Deniz büyük bir şok yaşıyor

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay dün 13.bölümüyle ekrana geldi. Herkesin merakla beklediği son bölümde neler yaşandı? Dolunay son bölüm ardından 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dolunay ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay dizisi dün yayınlanan 13.bölümüyle ekrandaydı. Herkesin merak ettiği Nazlı ve Ferit'in arasının nasıl olacağıydı? Ferit, Nazlı'yı affetmeye elverişli olsa da son durum ne oldu? İzleyenler 13.bölüm sonrasında 14.yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etti. 

Dolunay dün akşam 13.bölümüyle damga vurdu. Nazlı ve Ferit aşkının nasıl gideceğini merak eden izleyiciler yeni bölümü izlerken adeta nefesleri tuttu. Nazlı ve Ferit aşkı dışında birçok gerçeği öğrenen izleyiciler merakla 14.bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını bekledi.

Dolunay 14.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı fakat dizide yaşanan bir sahne damga vurdu.

BULUT'UN BABASI KAZAYLA ÖLMEMİŞ

Ferit, Demir'in arabasını otoparktan çıkartmak için ustaları çağırırken bir şokla karşılaştı. Herkes Demir'in araba kazasında öldüğünü zannederken durumun öyle olduğunun anlaşılmaması büyük bir şok yaşattı.