BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97
HABER /  MEDYA

Dolunay 12.bölüm fragmanı Ferit ile Nazlı fena yakalandı

Dolunay 12.bölüm fragmanı yayınladı. Bu akşam Star Tv'de ekrana gelecek olan Dolunay yeni bölüm fragmanında bomba bir sürpriz var. Dolunay yeni bölümde neler olacak, Nazlı'nın sırrı ortaya çıkacak mı? Dolunay yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran dizisi Dolunay yeni bölüm fragmanı çıktı. Son bölümde, cafe açamayan Nazlı'yı bölümde sürpriz bekliyor. Peki bu akşam Dolunay yeni bölüm neler olacak? Ferit, Nazlı'nın sırrını öğrenecek mi? Dolunay yeni bölüm tüm detaylar haberimizde.

Dolunay bu akşam yeni bölümüyle ekranda. Yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran Dolunay bu akşam 12.bölüm ile ekrana gelecek.Son bölümde Nazlı ve Ferit'in arasına oldukça açıktı. Peki yeni bölümde neler yaşacak? Öncelikle Dolunay 12.bölüm fragmanını izleyelim.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit’in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı’nın tepkisini çekmeden Ferit’le savaşmanın yollarını aramaya başar. Ferit ve Nazlı yakınlaştıkça Demet Hakan’dan uzaklaşmaktadır. Karısının bu tavrından rahatsız olan Hakan karanlık yüzünü daha çok göstermeye başlar.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ferit, Nazlı’nın sakladığı sırrı bulmaya çalıştı. Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindi. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yaptı. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaştı. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemedi. İstanbul'dan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşındı. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendirdi. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdı.