BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  GÜNCEL

Dolmabahçe'de sürpriz zirve!

Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner, İstanbul Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde Erdoğan ile görüşüyor...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in İstanbul'da gerçekleştirdikleri görüşme sona erdi.

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde saat 18.35'te basına kapalı olarak başlayan görüşme, saat 19.15'te tamamlandı.

Ofisten çıkış yapanlar arasında Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün de bulunduğu görüldü.

BAŞBAKAN'NI ARACI BOŞ ÇIKTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın makam aracı Dolmabahçe'deki ofisten ayrıldığı sırada içinde kimse olmadığı gözlendi. Başbakan'ın makam aracı ayrıldıktan kısa bir süre sonra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in makam aracının ofise gelmesi dikkat çekti.

Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisinin önünde alınan geniş güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Başbakan Erdoğan'ın Bakırköy'de bir programa katılmak için ofisten ayrılması bekleniyordu. Tam bu sırada Başbakan'ın makam aracının içinde bulunduğu konvoy ofisten çıkış yaptı. Başbakan Erdoğan'ın aracın içinde olmaması dikkat çekti.

Başbakan'ın makam aracının ofisten ayrılmasından kısa bir süre sonra Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'in ofise gelmesi dikkat çekti. Başbakan'ın Koşaner ile son gelişmeler hakkında görüşme yapmak için bir araya geldiği tahmin ediliyor.

Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın helikopter aracılığıyla Atatürk Havalimanı'na gideceği ve oradan Bakırköy'deki programına katılacağı öğrenildi.