BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,67
ALTIN 2.491,71
SAĞLIK

Dolgu uygulamaları nelerdir?

Dr. Hüseyin Tırman, dolgu uygulamaları hakkında bilgi verdi. Dr. Hüseyin Tırman 'Dolgu uygulamaları nelerdir?' sorusunu yanıtladı.

Dolgular özellikle yüzdeki elastikiyet problemlerini kimi zaman gizlemede kimi zaman yasal olarak mevcut olarak mevcut olan ksuurlarımızı onarmakta kimi zaman da kilo alıp vermekten ya da yaşlanmaktan dolayı kaybedilen yağ dokusunun yerine konması için güçlü bir silahtır.


Dolgu uygulamaları hangi durumlarda kullanılır?


Alındaki çizgiler ok edilebilir. Kaşlar yukarı kaldırılabilir. Çöken göz kapakları kaldırılabilir. Göz altının boşalması durumunda eski haline getirilebilir. İnatçı kaz ayakları doldurulabilir. Yien aynı dolgularla burundaki kemer yok edilebilir veya burun kaldırılabilir. Ağız çevresindeki sigara çizgisi denilen çizgiler düzeltilebilir. Ya da küçük çene olması gereken yere getirilebilir.Böylelikle daha genç ve daha güzel bir görünüme sahip olunabilir.


Dolgu uygulamasında dikkat edilmesi gerekenler


Dolgularda önemli olan 7 farklı seçenek olduğu unutulmamalıdır. Sert, derin, yumuşak, yüzeyel veya fazla çözünen pek çok dolgu seçeneği bulunmaktadır. Dolgu seçimi çok önemlidir hem hastanın isteği açısından hem de kullanırken hastanın yüzünün iyi gözükmesi açısından mutlaka doğru dolgu seçilmelidir.

Sitene Ekle
Etiketler