BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Dolar artınca maaşını hazineye bağışlayan 2 milletvekili bakın kim?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısı üzerine vatandaşlar dövizlerini Türk lirasına çevirirken, 2 milletvekili de birer aylık maaşlarını hazineye bağışladılar. Bu vekiller MHP'den Baki Ersoy ile İsmail Özdemir oldu.

Abone ol

KAYSERİ MHP Milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy, milletvekili maaşlarını devlete geri verdi. Baki Ersoy maaşını hazineye bağışlarken, “Büyük Türk Milletine can feda olsun” dedi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da, iPhone telefonunu satıp yerine Samsung marka telefon aldı. MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ise iPhone marka telefonu ayağının altında ezerek kırdı.

Diğer vekiller de yapar mı?
Gözler Meclis'teki diğer milletvekillerine döndü. Özellikle birer aylık maaşın hazineye bırakılmasına vatandaşdan destek çıktı. Diğer vekillerinde benzer bir jestte bulunması bekleniyor.

Dolar bozdurana buzdolabı
Türkiye'nin bir çok yerinde de esnaf ve vatandaşlar dolara karşı savaş veriyor. Manavgat ilçesinde mobilya ve beyaz eşya mağazası bulunan Mustafa Gayretli, bin dolar bozdurana mutfak robotu, 2 bin 500 dolar bozdurana ütü ve 5 bin dolar bozdurana elektrikli süpürge hediye ediyor.

Sivaslılar yarım ton altını TL'ye çevirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan Sivaslıların bu hafta içinde yastık altından yarım ton altın çıkarıp bozdurdu. Sivas'ta esnaf ise dolar satmıyoruz kampanyası başlattı.

Dolar aniden fırladı saat 12.30'da 6 lirayı aştı euroda arttı sebebi ne?