BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.518,51
HABER /  GÜNCEL

Dolandırıcının akıl almaz yöntemi

Polis deyince Türk milletinin aklı uçuyor. Bunu bilen dolandırıcılar da binbir numara buluyorlar. İşte akıl almaz son yöntem;

Abone ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir marketçi, PKK terör örgütünü göçertmek için polise kontör gönderdiğini ifade eden bir kişi tarafından dolandırıldı.

Edinilen bilgiye göre, cep telefonuyla konuşarak Sinanbey Mahallesi Zafer Caddesi üzerindeki bir markete giren Mustafa Ç. (43), işyeri sahibi Cemal E.'den (42) cep telefonu kontörü şifrelerini kazıyarak kendisine vermesini istedi.

PARAYI POLİS VERECEK DEDİ

Şahsın telefonla konuştuğunu gören market işletmeci Cemal E. de kartları tek tek kazıyarak gelen müşterisine söyledi. Toplam 746 TL'lik kontör şifresi yükleyen Cemal E., kontörlerinin ücretini istedi. Şüpheli Mustafa Ç. ise kontörlerin PKK terör örgütünü çökertmek için uğraşan polislere gönderdiğini, parayı da onların vereceğini söyleyerek işyerinden ayrıldı.

Bir süre bekledikten sonra kimsenin gelmediğini gören Cemal E. soluğu karakolda aldı. Polisin hiç bir şeyden haberi olmadığını öğrenince dolandırıldığını anlayan Cemal E., şüphelinin yakalanmasını istedi.
Polis olayla alakalı soruşturma başlattı.