BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  GÜNCEL

Doktoru demir çubuklarla dövdüler

ANTALYA'da kar maskeli iki kişi tarafından demir çubuklarla dövülen doktor yaralandı. Antalya Tabip Odası Başkanı Dr. Adnan İş saldırganların yakalanması için çağrıda bulundu.

Abone ol

ANTALYA Tabip Odası Başkanı Dr. Adnan İş, meslektaşları acil tıp uzmanı Doç. Dr. Fevzi Yılmaz'ın, kar maskeli iki kişi tarafından demir çubuklarla darbedildiğini bildirdi.

Tabip Odası Başkanı Adnan İş, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, 22 Şubat'ta Antalya'da meydana gelen olayda Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil servis şefi olarak görev yapan acil tıp uzmanı Doç. Dr. Fevzi Yılmaz'ın mesai çıkışında hastanenin karşı tarafında bekleyen, kar maskeli 2 kişinin saldırısına uğradığını söyledi.

Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, saldırganların Yılmaz'ı uzun süre beklediğine dikkati çeken İş, "Doktor arkadaşımız demir çubuklarla ölümüne yol açacak tarzda ve acımasızca darbedilmiş. Meslektaşımıza acil şifalar diliyor ve bundan sonraki hukuki süreçte de kendisine her türlü desteği vereceğiz. Saldırganların en kısa sürede yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmaları için yetkilileri göreve çağırıyoruz." dedi.

Başına aldığı darbeler nedeniyle Yılmaz'ın bayıldığını ifade eden İş, "İyi ki de bayılmış, yoksa ölecekmiş. Bunun için şükrediyoruz." diye konuştu.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan Yılmaz'ın şu an evinde istirahat ettiğini anlatan İş, başından ve dudağından yaralanan meslektaşlarına 5 gün "iş göremez" raporu verildiğini kaydetti.

Saldırının, Fevzi Yılmaz'ın hastanedeki göreviyle ilgili olup olmadığının henüz tespit edilemediği öğrenildi.