BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Doğum yapan Esra Erol ile bebeğinin son görüntüsü

Esra Erol doğum yaptıktan sonra bebeğiyle yeni fotoğrafını paylaştı ve izleyicilerine mesaj verdi. İşte Esra Erol ile oğlu Ömer'in son fotoğrafı.

Abone ol

Esra Erol anne olmanın keyfini yaşarken bebeğiyle olan son fotoğrafını instagram hesabından bir notla paylaştı. 'Hamd olsun yaşadığım' duygulara diyen Esra Erol, bebeği Ömer'e sarılırken çekilen fotoğrafını yayınladı.

AVT'deki programına ara vererek doğum yapan Esra Erol önümüzdeki pazartesi günü yeniden ekrana dönüyor. Esra Erol instagram hesabından ise bebeğinden iki yeni fotoğraf paylaştı.

Esra Erol'un doğumdan sonra paylaştığı fotoğraflardan biri büyük oğlu İdris Ali ve bebeği Ömer'den oldu.

ESRA EROL VE BEBEĞİ

Esra Erol instagram hesabından paylaştığı bebeğiyle olan fotoğrafına ise duygusal bir not ekledi. Esra Erol bebeğiyle olan bu fotoğrafının yanına şunları yazdı;

-"Yaşamın, mucizenin yaşandığı anlarda ki hisleri tarif etmek kolay değil... Sadece sevincim de bile gözyaşı var ne yollardan geçtim, ne süreçler atlattım. Boğazım düğüm düğüm olduğunda bile anlatamadım yaşadığım acıyı,kendimi üzerken çevremi üzmemeye özen gösterdim. Sanıldığı kadar güçlü değilim aslında bi tarafım hep kırılgan.
Ama tevekkül ettim sabrettim ve herzaman olduğu gibi yaradana sığındım hamd olsun bugüne, hamd olsun bu yaşadığım duygulara. Ömer'imi kucakladım ya binlerce şükür, iki kolumda evlatlarım. İkiside Allahımın emanetleri. Evdeki düzen, yeniden öğrendiklerimle çok şükür daha iyiyim."

ESRA EROL NE ZAMAN DÖNÜYOR?

Esra Erol ATV'deki evlilik programını Nilgün Belgün'e emanet ederek doğuma gitmişti. Ünlü sunucu programına 14 Aralık pazartesi günü dönüyor. Evlilik programının perşembe günü yayınlanan son bölümüne de telefonla bağlanmıştı.