BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27
HABER /  GÜNCEL

Doğum gününde toprağa verildi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 9. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden kadın, doğum gününde son yolculuğuna uğurlandı.

Abone ol

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 9. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden kadın, doğum gününde son yolculuğuna uğurlandı.

Sakarya Mahallesi'nde yeni satın aldıkları dairede bebek odası için metreyle ölçüm yapan Semine Gülmez (31), dengesini kaybederek korkulukları takılı olmayan 9. katın balkonundan toprak zemine düşmüş, ağır yaralı olarak eşi Ahmet Gülmez tarafından araçla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldıktan sonra hastanede hayatını kaybetmişti.

Trabzon Adli Tıp Kurumundan ailesi tarafından alınan Gülmez’in cenazesi, Fatsa ilçesine bağlı Taşlıca Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Gülmez için burada helallik alındı ve dua edildi. Daha sonra Merkez Cami'de ikindi vakti kılınan namazın ardından Gülmez’in cenazesi aile kabristanında toprağa verildi.

Hayatını kaybeden kadının annesi Saadet ve babası Halit Akçay, cenaze töreni sırasında yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Bir çocuk annesi Semine Gülmez'in kuzeni Mehmet Akça, “Bugün kuzenimin doğum günüydü. Hep birlikte doğumunu kutlayacaktık ama olmadı” dedi.