BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.407,74

Doğu Ekspresi'ne rakip çıktı!

Doğu Ekspresi'ne rakip çıktı!

Kurtalan Ekspresi, seferlerine başladı. Şu sıralar Instagram sayesinde çok popüler olan Doğu Ekspresi’ne rakip oldu.

Doğu Ekspresi'ne rakip çıktı!

Kurtalan Ekspresi, seferlerine başladı. Şu sıralar Instagram sayesinde çok popüler olan Doğu Ekspresi’ne rakip oldu. Kurtalan Ekspresi 74 yıldır da aralıksız olarak seferlere devam ediyor. Hatta bu macera Barış Manço'ya da ilham vermiş… Peki Kurtalan Ekspresi hangi illerden geçiyor ve nerede son buluyor. İşte Instagram’ın yeni gözdesi olmaya aday olan Kurtalan Ekspresi ile ilgili detaylar…

Doğu Ekspresi'ne rakip çıktı!

Kurtalan Ekspresi, seferlerine başladı. Şu sıralar Instagram sayesinde çok popüler olan Doğu Ekspresi’ne rakip oldu. Kurtalan Ekspresi 74 yıldır da aralıksız olarak seferlere devam ediyor. Hatta bu macera Barış Manço'ya da ilham vermiş… Peki Kurtalan Ekspresi hangi illerden geçiyor ve nerede son buluyor. İşte Instagram’ın yeni gözdesi olmaya aday olan Kurtalan Ekspresi ile ilgili detaylar… TCDD’nin Ankara-Kars arası Doğu Ekspresi seferlerine ilgi sosyal medya sayesinde patlama yapmıştı.

Doğu Ekspresi'ne rakip çıktı!

Özellikle Instagram’da 'Like avcısı' 18-24 yaş gençler, gruplar halinde Kars’a gidiyor. Oradan fotoğraf paylaşıp takipçi kazanıyorlar. Hâlâ bu macera popüler, bilet bulmak zor. Yalnız Doğu Ekspresi’ne bir rakip var: Kurtalan Ekspresi… Demir ağlarla örülü Anadolu'da hizmete girdiği ilk günden bu yana taşımacılıkta önemli bir yere sahip olan Kurtalan Ekspresi, 74 yıldır seferlerini sürdürüyor.

Doğu Ekspresi'ne rakip çıktı!

Kurtalan Ekspresi Cumhuriyetin kuruluşundan 21 yıl sonra, Cumhuriyetin kurulduğu gün başladığı seferlerinde ilk istasyondan son istasyona kadar olan 1212 kilometrelik güzergâh boyunca Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ, Diyarbakır ve Batman başta olmak üzere 70'ten fazla durakta yolcularını selamlıyor.