BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,74
ALTIN 2.493,49
HABER /  POLİTİKA

Doğan'dan askeri üniformalı seçim ilanı

Cumhuriyet Güçbirliği İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı emekli orgeneral Çetin Doğan seçim çalışmalarını gazete ilanı ile yürütüyor!

Abone ol

İNTERNETHABER-  'Balyoz Darbe Planı' davasının tutuklu sanığı emekli Orgeneral Çetin Doğan, sivil siyasete üniformasını karıştırdı.

12 Haziran seçimleri için bağımsız aday olan Doğan, gazetelere verdiği tanıtım ilanlarında 'asker' fotoğraflarını kullanan Doğan,"Parmaklıklar ardında Kemal'in askeri" ifadesini kullanmaktan da çekinmedi.    

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Cumhuriyet Güçbirliği İstanbul 2.Bölge Bağımsız Milletvekili adayı emekli Orgeneral Çetin Doğan, seçim çalışmalarında çok tartışılacak bir yönteme imza attı. Seçim çalışmaları için ses ve video kayıtlarının alınması için Yüksek Seçim Kurulu'ndan izin alan Doğan, gazetelere ilan vermeye başladı. Ancak bu ilanlarda sivil siyasete girmeye hazırlanan bir adaydan çok, siyasete girmek isteyen bir asker profili çizdi. Orgeneral üniformasıyla çekilmiş bir fotoğrafının yer aldığı gazete ilanında seçmenlerinden "Mustafa Kemal'in askeri" olarak oy istedi.

HESAP DA YAPTI

Bugün Hürriyet gazetesinde yer alan seçim ilanının dikkat çeken bir başka noktası ise ilanın altında yapılan oy hesabıydı. Seçmenlerinden oy isteyen Doğan, "Bağımsız adaylara yüzde 10 barajı yok" diye önce uyardı, ardından da "Çetin Doğan, 60 bin oyla Meclis'te" dedi.

İşte Çetin Doğan'ın çok tartışılacak o ilanı...

cetin.jpg