BIST 9.074
DOLAR 32,32
EURO 35,09
ALTIN 2.301,45
HABER /  GÜNCEL

Doğan Karakaya tutuklandı!

Ekiplerin gazinolarda konsomatrislik yapan kadınların şikayeti üzerine başlattığı operasyonda öyle bir isim tutuklandı ki...

Abone ol

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nce, konsomatrislerin şikayeti üzerine başlatılan screen-shot-2012-11-28-at-1.19.13-pm.pngoperasyonda gözaltına alınan 43 gazino sahibi arasında bulunan Kaya Müzik'in sahibi Doğan Karakaya'nın da tutuklanması müzik dünyasında şok etkisi yaptı.

Hadise, Petek Dinçöz ve Alişan gibi sanatçıların eserlerine yapımcılık hizmeti veren Karakaya, konsomatrislere zorla senet imzalatmak ve tehditle suçlanıyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü geçen hafta, gazinolarda konsomatrislik yapan kadınların şikayeti üzerine başlattığı operasyonda biri kadın toplam 43 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerlerinde ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 15 tabanca ve bu silahlara ait 167 fişek, 10 gram esrar, 2 milyon 941 bin 538 TL tutarında imzalı 522 senet, 1 muşta bulundu. 13 bilgisayar kasası, 13 dizüstü bilgisayar, 12 hard disk, 5 flash disk, 310 dvd ve cd, 43 cep telefonu, 3 fotoğraf makinası, 4 sim kart ile 6 kart okuyucusuna incelenmek üzere el konuldu.

screen-shot-2012-11-28-at-1.19.17-pm.png

ÇETE ELEBAŞILIĞIYLA SUÇLANIYOR

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nce gözaltına alınan şüpheliler arasında, çete lideri olmakla suçlanan Kaya Müzik'in sahibi olan Doğan Karakaya da yer aldı. Emniyet Müdürlüğü'nden adliyeye çıkartılırken yüzünü saklayan Doğan Karakaya, 5 kişiden oluştuğu öne sürülen suç örgütünün elebaşılarından biri olarak gösteriliyor. Dün gece tutuklanan 10 kişi arasında bulunan Karakaya, geceyi Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde geçirdi.

Kurduğu müzik şirketinde Hadise, Petek Dinçöz, Alişan, Murat Dalkılıç, Tan, Zeynep Dizdar, Toprak, Tuğba Özerk gibi sanatçıların albümlerinde yapımcılık hizmeti veren Doğan Karakaya'nın, Bursa'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Balıkesir'de 20'ye yakın gazinosunun bulunduğu, bu gazinolarda konsomatrislere zorla senet imzalattırdığı, borcunu ödeyenlere senetlerini vermediği, kurulduğu öne sürülen suç örgütüne ise elebaşılık yaptığı öne sürüldü.