BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Doçent cinayetinde sır perdesi aralanıyor!

Doçent cinayetinde sır perdesi aralanıyor!

ELAZIĞ'da doktor cinayetinde tıp fakültesi son sınıf öğrencisi ile doktor sevgilisi tutuklandı. Öldürülen Doç. Dr. Mustafa Girgin ise son yolculuğuna uğurlandı.

Doçent cinayetinde sır perdesi aralanıyor!

ELAZIĞ'da, Fırat Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Girgin'i (35) bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan Tıp Fakültesi 6'ncı sınıf öğrenci Fatih Şemsettin Aktaş ile pratisyen doktor olan sevgilisi Çağla Gül Balo, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Aktaş'ın gece alkol ve uyuşturucu aldığı, aralarında yaşanan bazı sorunları konuşmak için Doç. Dr. Mustafa Girgin'i arayarak eve çağırdığı iddia edildi. Burada çıkan kavgada Aktaş'ın, Doç. Dr. Mustafa Girgin'i öldürdüğü kaydedildi.

Doçent cinayetinde sır perdesi aralanıyor!

Olay,önceki gece, Nailbey Mahallesi Tuncay Sokak'ta meydana geldi. Fırat Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Girgin, telefonla konuştuğu Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 6'ncı sınıf öğrencisi Fatih Şemsettin Aktaş'ın evine gitti. Burada Doç. Dr. Mustafa Girgin ile Aktaş ve Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde görev yapan sevgilisi pratisyen doktor Çağla Gül Balo arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Fatih Şemsettin Aktaş, eline geçirdiği bıçakla Doç. Dr. Girgin'i bıçaklayarak öldürdü. Arbede sırasında Aktaş da elinden yaralandı.

Doçent cinayetinde sır perdesi aralanıyor!

Evden gelen sesler üzerine komşuları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler, evde Doç. Dr. Mustafa Girgin'in cesediyle karşılaştı. Çağla Gül Balo olay yerinde, sevgilisi Aktaş ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. İki şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Doçent cinayetinde sır perdesi aralanıyor!

HASTANEDE TÖREN DÜZENLENDİ Doç. Dr. Mustafa Girgin için görev yaptığı Fırat Üniversitesi'nde tören düzenlendi. Aynı hastanede yapılan otopsinin ardından Doç. Dr. Mustafa Girgin'in cenazesi, hastanenin bahçesine getirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirbağ, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Refik Ayten, Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, akademisyenler, hastane personeli ve Prof. Dr. Mustafa Girgin'in ailesi ile yakınları katıldı.