BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  DÜNYA

Dmitriy Peskov'den Putin yorumu! Kolayca alaşağı edebilir

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i anlattı. Peskov, Putin için "Uzmanlık konularında herkesi geride bırakabilir. Onunla tartışmak inanılmaz zor. Karşısındakini anında alaşağı ediyor ve bunu ikna edici argümanlar kullanarak yapıyor" dedi.

Abone ol

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le tartışmanın çok zor olduğunu, onun argümanlarıyla karşısındakini anında alaşağı edebileceğini söyledi ve kendisinden kişisel olarak da tavsiyeler aldığını belirtti.

Moskova Devlet Diplomasi Enstitüsü (MGIMO) öğrencileriyle bir araya gelen Peskov, Putin için "Uzmanlık konularında herkesi geride bırakabilir. Onunla tartışmak inanılmaz zor. Karşısındakini anında alaşağı ediyor ve bunu ikna edici argümanlar kullanarak yapıyor" dedi. 

TAVSİYELER ALIRIM, HER BİLGİYİ AKLINDA TUTABİLİYOR: Çalışma hayatından bahseden Peskov, farklı nüansları takip edebilmek için uzmanlarla konuştuğunu, Putin'in danışmanlarıyla da iletişime geçtiğini ifade etti.Putin'in kendisinden daha güçlü bir hafızası olduğunu belirten Peskov, çeşitli konularda kişisel olarak Putin'den tavsiye aldığını da ekledi.İşini bir istihkam erininkine benzeten Peskov "Benim işimin en tehlikeli yanı Putin'in sözlerinin ve alınan kararların yanlış anlaşılabilme ihtimali" dedi ve her zaman buna dikkat ettiğini vurguladı. 

SÖZCÜSÜZ DE ÇALIŞABİLİR: Peskov, "Basınla, insanlarla, farklı grupların temsilcileriyle o kadar sık görüşüyor ki, düşüncelerini dinleyiciye harika bir şekilde ulaştırıyor. Bir sözcü olmadan da kolayca çalışabilirdi. Ancak bilgileri daha hızlı işleyebilmesi için bir sözcü gerekiyor" dedi.

HAREKETLİ MESAİLERİ SEVİYOR: Rus liderin programının zaman zaman çok hareketli olduğunu belirten Peskov, en yoğun saatlerin 18:00-20:00 arasında olduğunu ifade etti. Bütün bakanlıklarda, devlet kurumlarında, Beyaz Saray'da da bunun böyle olduğunu belirten Peskov "Kimse 10 saatten az çalışmıyor. Herkes 12-13 saat çalışıyor. Putin de hareketli mesaileri seviyor" dedi.