BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  MEDYA

İmirzalıoğlu'ndan 60 dakika açıklaması!

Süreleri kısalmadığı ve 60 dakika ile sınırlanmadığı sürece dizilerde oynamama kararı alan Kenan İmirzalıoğlu, 'Karadayı'nın yeni sezonunda neden rol aldığını anlattı...

Abone ol

Karadayı dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Etiler'de yemek yedi. Mekana yeni aldığı GMC marka vip minibüsüyle gelen İmirzalıoğlu, "Ezel" dizisindeki rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile buluştu.

Habertürk'te yer alan habere göre; Mekanda 4 saate yakın kalan oyuncu, mekanın arka kapı çıkışında bekleyen gazetecileri kırmayarak ayaküstü mini bir röportaj yaptı.

"KARARIM KARADAYI'YI KAPSAMIYOR"
İmirzalıoğlu dizi süreleriyle ilgili açıklamasıyla ilgili şunları söyledi: "Arkadaşlar benim açıklamam şuydu, Karadayı'dan sonra diziler 60 dakika olmaz ise ben oynamayacağım diye bir karar almıştım. Türkiye'deki diziler dünyada 80 ülkeye ihraç ediliyor.

KENDİ ADIMA BİR ŞEY İSTEMİYORUM
Yani böyle bir değeri korumamız için bu süreleri kısaltıp sektördeki insanların mutlu bir şekilde çalışmasını sağlamamız lazım. Ben sadece kendi konforum adına söylemiyorum bunu bu sektörde çalışan insanların mutlu yaşaması adına söylüyorum."