BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,02
HABER /  DÜNYA

Dizideki seri katile özenince...

Soğukkanlı bir seri katilin maceralarını anlatan dizi film Dexter’a özenen Amerikalı genç gözünü bile kırpmadan 10 yaşındaki kardeşini öldürdü...

Abone ol

Amerika’da 17 yaşındaki bir gencin, öz kardeşini soğukkanlı bir katil gibi öldürdüğü ortaya çıktı. Ohio’da yaşayan Andrew Conley, mahkemede kardeşi Conner Conley’i (10) öldürdüğünü itiraf ederken, hakim ve jüri üyelerinin kanını dondurdu. Hiç suçluluk duymadığını dile getiren Andrew “Kardeşimle öldürme içgüdümü tatmin ettim” dedi. Kardeşini boğarken aç bir insanın hamburger yemekten aldığı zevki aldığını belirten cani genç, işini başarıyla yapan bir seri katili anlatan Dexter dizisinin kahramanı Dexter’a özendiğini söyledi.

Ailesi en ağır cezayı istiyor

Kardeşinin boğulurken kendisine yalvardığını ifade eden Andrew, babasını da bıçakla öldürmeyi planladığını fakat daha sonra bu fikirden vazgeçtiğini itiraf etti. 17 yaşında olmasına rağmen bir yetişkin gibi yargılanan kardeş katili Andrew’in ömürboyu hapis cezası alması bekleniyor. Andrew’in anne babası da oğullarının en ağır cezayı almasını istiyor. Arkadaşları ve çevresi tarafından normal, kibar bir delikanlı olarak tanımlanan Andrew’ın okulda oldukça başarılı olduğu ve hiç disiplin suçu işlemediği belirlendi.