BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07
HABER /  MAGAZİN

Dizi setinden imamlığına

Hayat herkese farklı bir rol biçiyor. Birçok dizi ve reklamdan tanıyorduk onu. İşler kötü gidince başladığı noktaya geri döndü.

Abone ol

Birçok dizi ve reklamda oynayan Hüsnü Nişancı, işlerin iyi gitmemesi nedeniyle yerleştiği Biga'da askere giden köy imamının yerine geçti.

Aralarında Kurtlar Vadisi ve Arka Sokaklar'ın da bulunduğu pek çok dizide rol alan Hüsnü Nişancı, Çanakkale'nin Biga ilçesindeki Çömlekçi köyünde vekil imam hatiplik yapıyor.

Alınan bilgiye göre, Biga İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Seramik Bölümü'nü bitiren Nişancı, Sadri Alışık Tiyatrosu'nda oyunculuk dersi aldı. Nişancı, bu eğitimin ardından Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar, Kuzey Rüzgârı, Sessiz Gemiler, Hatırla Sevgili, Mahşer, Ihlamurlar Altında, Binbir Gece gibi pek çok sevilen dizide çeşitli roller aldı. Bazı reklam filmlerinde de oynayan Nişancı, bu sırada Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sahne çalışmalarına devam etti.

GERÇEKLERLE YÜZ YÜZEYİM
Son dönemde işlerin iyi gitmemesi ve yeterli para kazanamaması üzerine memleketi olan Biga'ya gelen Nişancı, doğduğu köy olan Çömlekçi'ye vekil imam hatip olarak atandı. 15 Nisan'dan itibaren görevine başlayan Nişancı, 15 ay süreyle vekil imamlık yapacak. Nişancı, köy imamının askere gittiğini, boşluğu kendisinin dolduracağını söyledi.

Din eğitimi aldığı için beraber oynadığı rol arkadaşlarına göre düşüncelerinin farklı olduğunu ifade eden Nişancı, "İmam olmaktan ötürü çok mutluyum. Setlerde yaşadığım dünya çok farklı, camide ise gerçeklerle yüz yüzeyim. Oyun bitince kendi gerçeklerimiz ile baş başa kalıyoruz. Ancak uygun roller olursa yine oynamak isterim" dedi.

Kurtlar Vadisi'nin meşhur karakteri Laz Ziya ile beraber çekilmiş fotoğrafı

[PAGE]

Yine aynı dizide Çakır (Oktay Kaynarca) ve Arslan (Selçuk Yöntem) ile birlikte..

[PAGE]