BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.405,47
HABER /  GÜNCEL

Dizi oyuncusu, kardeşini bıçaklayan zanlıya saldırdı!

Eskişehir'de sevgilisi tarafından bıçaklanan Tuğba K.’nın babası ile dizi film oyuncusu olduğu belirtilen kardeşi Şeyma K., adliye önünde şüpheliye saldırdı.

Abone ol

Eskişehir'de eski sevgilisi 36 yaşındaki Tuğba K.’yı sokakta bıçakla yaraladıktan sonra kendini de bıçaklayan 33 yaşındaki Fatih S., tedavisinin tamamlanmasının ardından adliye sevk edildi. Adliye önünde Tuğba K.’nın babası ile dizi film oyuncusu olduğu belirtilen kardeşi Şeyma K., şüpheliye saldırdı. Polisler baba-kızı güçlükle uzaklaştırdı.

Vişnelik Mahallesi Park Sokak’ta geçen Cumagünü meydana gelen olayda, bir fabrikada seramik mühendisi olarak çalışan Fatih S., bir süre ilişki yaşadıktan sonra kendisinden ayrılan, aynı işyerinde desinatör olarak çalışan Tuğba K.’yı bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayıp kaçtı. Bir çocuk annesi Tuğba K., ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken Fatih S. de olay yerinin birkaç sokak ilerisine park ettiği otomobilin içerisinde kendini bıçaklayarak intihara kalkıştı.

Polisler tarafından araç içerisinde bulunan Fatih S. ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tuğba K.’nın hastanede tedavisi devam ederken, Fatih S. bu sabah taburcu oldu. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Fatih S. yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye önünde Tuğba K.’nın babası şüpheli Fatih S.’ya saldırdı. Polisler babayı uzaklaştırırken, bu kez Tuğba K.’nın televizyon dizilerinde oyunculuk yaptığı belirtilenkız kardeşi Şeyma K. şüpheliye saldırdı. Şeyma K.’yı da araya giren polisler şüphelinin yanından uzaklaştırdı. Şüpheli Fatih S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi’ne gönderildi.