BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,66
ALTIN 2.509,92
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Dizel Infiniti yollara çıkıyor

Infiniti'nin ilk dizel modeli olan Infiniti FX 30d etkileyici bir şov eşliğinde ilk kez görücüye çıktı

Abone ol

Marka felsefesi “ilham veren performans” olan, özgün, çarpıcı tasarımı ile dikkat çeken ve sonsuzluk anlamına gelen INFINITI, adına yakışır bir görsel şölenle konuklarını selamladı. Bayraktar Grubu, Türkiye temsilcisi olduğu INFINITI’nin lansmanı için kendi yönetim merkezi olan İzzetabad Kasrı’nı seçti.

Infiniti’nin dizel modellerinin ilk kez görücüye çıktığı geceye Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ve INFINITI Genel Müdürü Murat Gürünlü ev sahipliği yaptı.

INFINITI Orta Avrupa Bölge Direktörü Jürgen Schmitz; İstanbul’un büyüleyici ortamında gerçekleşen davete katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, mekanın ve organizasyonun INFINITI’nın marka ruhunu en iyi şekilde yansıttığını söyledi. Schmitz, INFINITI’nin Türkiye pazarına Bayraktar Grubu tarafından getiriliyor olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade ederek; INFINITI tasarımcısı Shiro Nakamura’nın fırça darbeleriyle çizdiği INFINITI eskizini Mustafa Bayraktar’a hediye etti.

Özgün tasarımı, benzersiz hikayesi ile Premium otomobil dünyasının yükselen yıldızı INFINITI’nin marka gecesinde, görsel bir şölen eşliğinde sislerin ve dansçıların arasından İstanbul Boğazı üzerinde yükselen Infiniti FX’in dizel motorlu versiyonu gecenin ardından INFINITI Centre İstanbul’da satışa sunuldu. Spor bir otomobille SUV’un ideal kombinasyonunun harmanlandığı Infiniti FX modelinde kullanılan dizel motorun farklılık yaratan en önemli özelliklerinin başında hem sessiz çalışması hem de yüksek performansa sahip olması geliyor.