BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Diyetle 1 günde 6 kilo verilir mi?

Diyetle 1 günde 6 kilo verilir mi?

Kurt Adam Diyeti ile çok hızlı bir şekilde kilo verdikleri hatta bu miktarın günde üç kilo vermeye kadar gittiği belirtiliyor...

Diyetle 1 günde 6 kilo verilir mi?

on günlerde çok revaçta olup herkesin dilinde olan bir diyet var; Kurt Adam Diyeti! Dolunay Diyeti de denilen bu diyet son günlerde özellikle ünlü isimlerin zayıflamasına yardımcı olduğu için pek popüler oldu. Kurt Adam Diyeti'ni Madonna ve Demi Moore kadar ünlü olan isimlerin tercihi olarak uygulanıyor. Bu büyük yıldızların Kurt Adam Diyeti ile çok hızlı bir şekilde kilo verdikleri hatta bu miktarın günde üç kilo vermeye kadar gittiği belirtiliyor.

Diyetle 1 günde 6 kilo verilir mi?

Diyetin uygulanma prensibi ise, Ay'ın Dünya'ya karşı konumuna göre uygulanması. Dolunay Diyeti olarak da geçen kurt adam diyeti'ne göre medcezir zamanı suların geri çekilmesi ve yükselmesi vücudunun %70'i su olan insanı da etkiliyor. Bu medcezir dönemlerinde uygulanan diyetin yeni ay'da ve dolunay'da yapılacak birkaç günlük sıvı detoksu ile toksinleri bünyeden çok daha hızlı, kolay ve etkili atıldığı düşünülüyor. Kurt Adam Diyeti uygulayacak kişiyi, aç bırakmadığı gibi tek günde forma girmeyi de sağlayabiliyor.

Diyetle 1 günde 6 kilo verilir mi?

Temel Dolunay Diyeti: Günün 24 saati uygulanmaktadır. Tüm besin ihtiyaçları su ve meyve suyu tüketilerek giderilir. Gün sonunda ise vücut toksinlerden arınmış bir şekilde 3 kiloya kadar verdirebilir.

Diyetle 1 günde 6 kilo verilir mi?

Genişletilmiş Dolunay Diyeti: Dolunay ve Yeni Ay'ın olduğu Ay'ı takip etmeyi gerektirecek günlerde yapılması gereken diyettir. Tıpkı temel Dolunay Diyetinde olduğu gibi bir gün boyunca su ve meyve suyu tüketilir. Bunların dışında kesinlikle bir şey tüketilmez. Başlangıçtan sonra ayın belirli günlerinde diyetin diğer aşamaları yapılır.