BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır'da askeri binada patlama!

DİYARBAKIR'ın Yenişehir İlçesi'nde bulunan bir askeri binaya el yapımı patlayıcı atıldı. Son dakika haberlerine göre, olayda can kaybı yaşanmadı. Güvenlik güçleri inceleme başlattı.

Abone ol

DİYARBAKIR Yenişehir'de, Yenişehir İlçe Polis Karakolu ve 7'nci Kolordu Komutanlığı konutu arasında bulunan Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı binasına, yoldan geçen teröristlerce el yapımı patlayıcı atıldı.

El yapımı patlayıcının büyük bir gürültü ile infilak etmesi çevrede paniğe yol açtı.Patlama sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Askeri birlik içerisinde yapılan incelemede el yapımı patlayıcının yemekhane çatısına isabet ettiği tespit edildi.

Çatının bir kısmında hasar meydana gelirken, patlama sırasında fırlayan şarapnel parçası, park halindeki bir araca isabet etti. Araçta hasar meydana gelirken, polis bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. El yapımı patlayıcıyı atan terörist ya da teröristlerin yakalanması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.