YEREL
23 Mayıs 2010 Pazar 15:410 Yorum1133 okunmaDiyarbakırspor'da sular durulmuyor
- Haber
Diyarbakırspor Kulübü yönetimindeki kriz büyürken Başkan Çetin Sümer'in istifa eden yöneticilerin yerine yeni isimler getirerek yola devam edeceği öğrenildi. Başkan Sümer'in Teknik Direktör arayışlarını da sürdürdüğü gelen haberler arasında.
Öte yandan Diyarbakırspor ile sözleşmesi devam ederken alacakları ödenmediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran Erdinç Yavuz'un sözleşmesinin tek taraflı olarak fesh edildiği açıklandı. Bu futbolcunun Konyaspor'un Turkcell Süper Lig'e çıkması durumunda Konyaspor'a transfer olacağı öğrenildi. Ayrıca sözleşmesi devam eden Barış Ataş ile Thierry Tazemeta'nın gelen transfer teklifleri için görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.
"VALİLİK TARAFINDAN VERİLEN ARAÇLAR GERİ ALINDI"
Turkcell Süper Lig'den düştükten sonra yönetimin gelecek sezonla ilgili kararlarını almaması nedeniyle belirsizliğin hakim olduğu Diyarbakırspor'a bir olumsuz haber de valilikten geldi. Diyarbakır Valiliğinin önceki yıllarda Yeşil-kırmızılı kulübe kullanılması için verdiği araçları geri çektiğini ve bu durumun kulüpte şok etkisi yarattığı dile getiriliyor. Bu kararın gerekçesi hakkında her hangi bir açıklama yapılmazken, araçların kulüpten alınmasından sonra ulaşımla ilgili sorunun nasıl çözüleceği merak
konusu oldu.
"BASIN SÖZCÜSÜ SUAT ÖNEN İSTİFA ETTİ"
Diyarbakırspor başkanı Çetin Sümer'in görevini devam edeceği belirtilmesiyle birlikte mevcut yönetim içerisinde kendisine karşı olan isimlerin tek tek istifalarını verdikleri biliniyor. Çetin Sümer ile sezona başlayan bir çok konuda ters düşüp Fadıl Akgündüz ile çalışmalara başladığı belirtilen Suat Önen'in istifasını yönetimden kimsenin olmaması sebebiyle kulüp binasına bıraktığı öğrenildi.
Kulüp başkanı Çetin Sümer'in yoğun baskılara rağmen çevresine, "Bu takımı namusumuz belledik. Amatör kümeye düşse bile bırakmayacağız. Yönetimdeki isimler değişebilir ama ben buradayım. Benimle devam etmek isteyenler kalır" dediği belirtildi












FUTBOLFIFA Kongresi başladıUluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) 62. Olağan Kongresi, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de başladı.
FUTBOLMilliler Gürcistan'ı Av'ladıA Milli Takımımız, 2014 Dünya Kupası elemeleri öncesi Gürcistan ile ilk hazırlık maçına çıkıyor.
DÜNYA91'lik sürücü 101'lik yayayı öldürdüABD'de 91 yaşındaki sürece 101 yaşındaki yayayı çarparak öldürdü.
GÜNDEMOdunlu manşeti Kekeç'i çıldırttı!Kekeç, Taraf'ın Bakan Şahin'i temsili bir odun resmiyle eleştirdiği haberi terbiyesizce bulduğunu söyledi.
DÜNYAİran'ın nükleer programına karşıyız!Irak'ta devam eden nükleer tartışmalarıyla ilgili olarak İran'a sert cevap verdi.
3.SAYFADenizli'de 2 otobüs çarpıştı: 9 yaralıDenizli'de tekstil işçilerini taşıyan otobüs halk otobüsüyle çarpıştı, 9 kişi yaralandı.- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
GEZİRegaip Kandili'nde böyle dua edin!Bu gecel Recaip Kandili. Peki ama Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen bu gece nasıl dua edilmelidir?
DİĞERAhmet Kaya ölmedi Pakistan'da yaşıyorTürkçe Olimpiyatları'nın Pakistan finalinde, Ahmet Kaya'nın Giderim adlı parçasını söyleyen genç dinleyenleri mest etti.
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı. - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98












































