BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır ve Edirne'de kahreden şehit haberi!

Diyarbakır'da polis panzerinin devrilmesi sonucu 1 polis şehit oldu. Panzerin operasyona destek vermek için yola çıktığı belirtildi. Edirne'de de 1 polis memuru şehit oldu.

Abone ol

DİYARBAKIR 'ın Silvan ilçesinden yürütülen operasyona destek vermek amacıyla sabah saat 04.30 sıralarında takviye olarak giden özel harekat şubesine ait bir panzer devrilmesiyle 1 polis şehit oldu, 7'si polis 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce sokağa çıkma yasağının başlatıldığı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde güvenlik kuvvetleri tarafından başlatılan operasyona destek vermek amacıyla sabah saat 04.30 sıralarında takviye olarak giden özel harekat şubesine ait bir panzer, Diyarbakır-Silvan kara yolu 15. kilometresinde devrildi.

diyarbakir-ve-edirnede-kahreden-sehit-haberi!.jpg

1 POLİS ŞEHİT OLDU

Kazada, araç içerisindeki Adem Keleş şehit oldu. Kazanın ardından bölgeye gelen ekipler çevre güvenliği alırken, şehit polis Adem Keleş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere 112 acil servis ambulansıyla Diyarbakır'a getirildi.

EDİRNE'DEKİ KAZADA AĞIR YARALANAN ASKER ŞEHİT OLDU

EDİRNE 'nin İpsala İlçesine bağlı Yenikarpuzlu beldesinde, Türkiye Yunanistan sınırındaki İpsala 1. Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı 2. Hudut Bölüğü'ndeki gözetleme kulelerinde nöbet tuttuktan sonra birliklerine dönen askerleri taşıyan araç, Meriç Nehri seddesi üzerinde takla atmış, kazada 21 Yaşındaki Er Mustafa Tuğrul hayatını kaybetmiş, Teğmen Davut Başaran (24) ile erler Ahmet Alpyürek ve Salih Başak'ta yaralanmıştı.

Yaralılardan Alpyürek ve Başak kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, Teğmen Davut Başaran ise kazada ağır yaralanarak, Keşan Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınmıştı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Tedavisi devam eden Teğmen Davut Başaran, saat 04.30 sıralarında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Ankara'lı olduğu öğrenilen Davut Başaran'ın cenazesi Keşan Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.