BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,58
HABER /  MAGAZİN

Diva'yı öyle bir dalgaya aldılar ki!

Erol Köse'nin Bülent Ersoy'un saçı ve makyajıyla ilgili yaptığı espriyi anlamayan ünlü şarkıcı, cahilliği ile gazetecileri hayrete düşürdü...

Abone ol

Erol Köse twitter'a hızlı bir giriş yaptıktan sonra magazin programlarının da gözde isimlerinden biri oldu. Twitter'daki tavrını magazin muhabirlerini gördüğünde de sürdüren Köse, en son olarak Bülent Ersoy'un saç ve makyajını diline doladı.

MR. SPOCK'UN HALASI ROLÜ TEKLİF EDECEKLER

Gazeteciler.com'un derlediği habere göre, Erol Köse, ünlü şarkıcıyı uzaylı ve yaratığa benzeten sözlerini ilginç bir esprinin arkasına sakladı.

Bilimkurgu filmlerinin isimlerini de birbirine karıştıran Köse Bülent Ersoy için: "Yeni çekilecek olan Star Wars filminde, Bülent Ersoy'a Mr. Spock'un halası rolü teklif edecekler" dedi.

Bilindiği gibi Mr. Spock karakteri Star Wars değil Star Trek filminde Vulcan gezegeninde doğup büyüyen ve robotsu mantığı ile tanınan bir kararkter.

MR.SPOCK'UN HALASI OLMAK KÖTÜ BİR ŞEY Mİ?

Magazin gazetecileri, Bülent Ersoy'a, Erol Köse'nin bu sözlerini anımsatarak bir cevap almaya çalıştılarsa da başarılı olamadılar. Ersoy hem bilimkurgu filmleri hakkındaki cahilliği ile herkesi şaşırttı, hem de gazetecilerin ısrarına rağmen Erol Köse'nin kötü niyetli olmadığında ısrar etti.

TEKLİF GELİRSE OYNAYIP OYNAMAMAYA BEN KARAR VERİRİM

Gazetecilerin "Mr. Spock'un halasını oynayacağınızı söyledi, iyi niyetli değidi"
şeklindeki sözleri üzerine önce "Mr. Spock'un halası olunca kötü mü olunuyor? Onu bana açıklayın ki bileyim anlayayım" diyen Ersoy ardından "Tabi teklif gelebilir. Ama teklifi kabul edip etmemekte son karar bana aittir." dedi.

GAZETECİLER ZORLADI AMA BÜLENT ERSOY'U İNANDIRAMADILAR

Erol Köse'nin kendisiyle alay ettiğine inanmayan Ersoy "ben Erol'dan öyle bir şey beklemiyorum" demeyi de ihmal etmiyordu.

İşte Erol Köse'nin o sözleri ve Bülent Ersoy'un herkesi hayrete düşüren yorumu: