BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL

Diş hekiminin müthiş hırsızlık planı

Hırsızlık ihbarını araştıran polisler, diş hekiminin vurgun planını böyle ortaya çıkardı.

Abone ol

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde bir diş hekimi, 3 kişiyle birlikte kendine ait diş ve implant malzemelerini başka yere taşıyarak, sigorta şirketinden para almak istediği gerekçesiyle, polis tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre, Yenişehir Mahallesi 33 sokaktaki muayenehanesinde hizmet veren Diş Hekimi H.Y., M.T, M.S.T. ve M.K'yle birlikte, işyerindeki sigortalı diş ve implant malzemelerini, Karaağaç Beldesi'nde kiraladığı bir depoya taşıdı. 

MALZEMELER 450 BİN TL DEĞERİNDE

Daha sonra, işyerindeki 450 bin lira değerindeki malzemelerinin çalındığını ileri süren Diş Hekimi H.Y. polise başvurdu. H.Y. malzemelerinin çalındığını polise bildirdikten sonra, sigortalı olan malzemelerinin parasını almak için sigorta şirketine müracat etti.

Hırsızlık olayını araştıran İskenderun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri, çalıntı malzemelerin yerini belirledi. İşyerinden hırsızlık olayını ihbar eden H.Y'nin, sigorta şirketinden para almak için kendi malzemelerini taşıttırdığını belirleyen polis, diş hekimi ile suça karıştığı belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye götürülen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.