SAĞLIK
24 Şubat 2011 Perşembe 13:250 Yorum4282 okunmaNew York Times'ta yer alan haberde, karanfil yağının diş ağrısını geçirdiği belirtiliyor.
- Haber
Birçoğumuz reçeteli ilaçların yanında bir sağlık sorunumuz olunca doğal tedavilere de yöneliyoruz. Peki bu tedaviler herkes için aynı şekilde yararlı mı ya da bilim bu tedaviler hakkında ne söylüyor?
New York Times'ta yer alan haberde, karanfil yağının diş ağrısını geçirdiği belirtiliyor. Doğal bir alternatif olan karanfil yağ, karanfil bitkisinin yaprağından çıkarılıyor. Hindistan ve Endonezya'ya ait olan bu yağ, aneljezik ve antibakteriyal özellikleri bakımından araştırmacılar tarafından çeşitli araştırmalara tabi tutuldu. buna göre, karanfil yağının bakteriler tarafından tetiklenen diş ağrısı vakalarında yardımcı olduğu belirlendi.
Fakat yağın herkes için kullanılması uygun olmadığını söyleyen araştırmacılar, güçlü ve sert bir tadı olduğunu belirttiler. Fazla miktarda tüketildiğinde çok ciddi yan etkilere yol açabiliyor. Örneğin, karaciğer ve solunum yolunda sorunlara neden oluyor












FUTBOLBaşlıyoruz! İlk rakip Gürcistan! (Canlı)A Milli Takımımız, 2014 Dünya Kupası elemeleri öncesi Gürcistan ile ilk hazırlık maçına çıkıyor.
DÜNYAİran'ın nükleer programına karşıyız!Irak'ta devam eden nükleer tartışmalarıyla ilgili olarak İran'a sert cevap verdi.
3.SAYFADenizli'de 2 otobüs çarpıştı: 9 yaralıDenizli'de tekstil işçilerini taşıyan otobüs halk otobüsüyle çarpıştı, 9 kişi yaralandı.
FUTBOLİşte TFF'nin B planı!Fedarasyonun kulüp takımları ve aynı zamanda Türkiye'ye de bir ceza çıkması durumunda izlenecek strateji "Ulusoy taktiği" olacak.
EĞİTİM4+4+4'le ilgili flaş kararCHP, Eğitim'deki değişikliği Anayasa Mahkemesine taşımıştı. Anayasa Mahkemesi kararını açıkladı.
DİĞERİstanbullular geceye dikkat!Geçtiğimiz cuma mesai çıkışı hayatı felç eden yağış geri dönüyor. Meteoroloji uyardı. İstanbullular bu geceye dikkat...- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
GEZİRegaip Kandili'nde böyle dua edin!Bu gecel Recaip Kandili. Peki ama Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen bu gece nasıl dua edilmelidir?
DİĞERAhmet Kaya ölmedi Pakistan'da yaşıyorTürkçe Olimpiyatları'nın Pakistan finalinde, Ahmet Kaya'nın Giderim adlı parçasını söyleyen genç dinleyenleri mest etti.
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı. - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98












































