BIST 9.080
DOLAR 32,41
EURO 35,05
ALTIN 2.328,51
HABER /  MEDYA

Diriliş'te Ertuğrul'a büyük şok!

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde bu hafta obaya dönen Ertuğrul büyük bir şok yaşayacaktır. Noyan'ın planları karşısında tekrar Baş Alp olmak isteyen Ertuğrul, toyun toplanmasını ister; ancak hiç beklemediği bir sonuçla karşılaşır.

Abone ol

Diriliş Ertuğrul'da tansiyon yükseliyor! Ertuğrul'un obaya dönmesiyle birlikte baş alplık tartışması başlar. Ertuğrul, babasının kendisine verdiği vazifeyi tekrar istemektedir. Toy kurulur ancak Ertuğrul, Tuğtekin ile giriştiği baş alplık mücadelesinde büyük hayal kırıklığı yaşar.

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta sinirler bir kez daha gerilir. Kayılar'ın gelmesiyle birlikte Dodurga Obası'nda huzursuzluk başlar. Kayılar'ın alpları ile Dodurga Obası'nın alpları arasında Tuğtekin'den kaynaklanan çatışma, Ertuğrul'un obaya dönüşüyle birlikte iyice su yüzüne çıkar. Gündüzalp, Ertuğrul'un obaya dönüşüne sevinse de Tuğtekin ve dayısı Korkut Bey'i karşısına almak istememektedir.

BAŞ ALPLIK İÇİN TOY KURULUR

Ertuğrul, obaya döner dönmez Hayme Ana ve Korkut Bey'den hem sürgün edilen alpları hem de baş alplık için toy kurulmasını ister. Tuğtekin'in tepkisine rağmen, toy teklifi kabul edilir ve ikili arasında sinirler bir kez daha gerilir.

TOYDA BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Kurulan toyda, Ertuğrul'un pusat tutan eli gündeme gelir ve rahatsızlığı dile getirilir. Tuğtekin, Ertuğrul'un sağ elinin yaralı olduğunu ve pusat tutmasının mümkün olmadığını, bu halde  de alpları komuta etmesinin mümkün olmadığını söyler. Beylerin konuşmalarının ardından Korkut Bey, Tuğtekin ve Ertuğrul için oylama yapar. Toyda hem Hayme Ana'nın hem de kardeşi Gündüzalp'in Tuğtekin'den yana oy kullanması Ertuğrul'a büyük hayak kırıklığı yaşakacaktır.

DİRİLİŞ - ERTUĞRUL'UN SÖYLEDİĞİ TÜRKÜ