BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
MEDYA

Diriliş Ertuğrul'da nefes kesen final! Ertuğrul idama engel oluyor

Diriliş Ertuğrul dizisinin ekrana gelen 109. bölümünde Sungur Tekin ve Günalp Bey sürprizleri yaşandı. Efsane karakter Sungur Tekin obaya geri dönerken, Engin Öztürk'ün oynadığı Günalp Bey de ilk defa seyirci karşısına çıktı.

TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, 7 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelen 109. bölümüyle nefesleri kesti. Yeni bölümde, Diriliş seyircilerinin merakla beklediği Sungur Tekin obaya döndü. Diziye yeni katılan Engin Öztürk'ün canlandırdığı Günalp Bey karakteri de fırtına gibi bir giriş yaptı.

Dizinin ilerleyen bölümlerde en önemli karakterlerden biri olacak Günalp Bey, son sahnede Ertuğrul'un adamlarını idam etmek üzereyken beklemediği bir olay yaşadı. Ertuğrul adamlarını son anda ipten kurtarmayı başardı. Diriliş Ertuğrul'un 110. bölüm fragmanında ise, Ertuğrul ve Günalp hesaplaşma yaşıyor. Günalp Bey'in Ertuğrul'a verdiği Sultan Alaaddin'in fermanında ne yazıyor?
Dizinin ilerleyen bölümlerde en önemli karakterlerden biri olacak Günalp Bey, son sahnede Ertuğrul'un adamlarını idam etmek üzereyken beklemediği bir olay yaşadı. Ertuğrul adamlarını son anda ipten kurtarmayı başardı. Diriliş Ertuğrul'un 110. bölüm fragmanında ise, Ertuğrul ve Günalp hesaplaşma yaşıyor. Günalp Bey'in Ertuğrul'a verdiği Sultan Alaaddin'in fermanında ne yazıyor? Diriliş Ertuğrul 109. bölüm final sahnesi nefesleri kesti

Sitene Ekle