BIST 8.888
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,97
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul'da kozlar paylaşılıyor!

Diriliş Ertuğrul'da Kurtoğlu, hainliğinin hesabını veriyor. Süleyman Şah ise obaya bir kez daha bey olarak geri dönecektir.

Abone ol

TRT'nin rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul, dün gece yine nefesleri kesti. Ertuğrul Bey, toya katılır ve Kurtoğlu'ndan hesap sorar. Tapınakçılar'ın da yardımıyla kendisine baş kaldıran beyleri katleden Kurtoğlu ise Turgut'un oyunundan habersiz, toyda Ertuğrul'a meydan okur. Toyda verilen sürgün kararı ise Kurtoğlu'nun sonunu hazırlayacaktır.

Diriliş Ertuğrul'da Süleyman Şah ve ailesi, Kurtoğlu'nun intikam planın bir parçası olarak Turgut ile birlikte sürgüne gönderilir. Turgut ise oynanan oyunun farkındadır ve Kurtoğlu'nun kendisine getirdiği iksiri içmek yerine, mücadeleyi seçer. 

TURGUT OYUNU BOZAR

Turgut, iksirin etkisini yitirmesiyle eski günlerine dönecektir. Kurtoğlu ve tapınakçıların oyununu bozan Turgut, Ertuğrul ve alplerinin de yardımıyla, Süleyman Şah ve ailesini kurtarır. Erturğul ise ailesini kurtardıktan sonra, son hamle olarak toya katılacağını duyurur.

KURTOĞLU'NUN MASKESİ DÜŞÜYOR

Ertuğrul, toyda Kurtoğlu'nun tapınakçılarla işbirliği yaptığını ve şahitler huzurunda bunu kanıtlayabileceğini söyler. Toya katılan beylerinde desteğiyle Ertuğrul'un konuşmasına izin verilir.

Kurtoğlu ise Ertuğrul ile işbirliği yapan bazı beyleri ve alpleri, toydan önce katledecektir. Ertuğrul buna rağmen geri adım atmaz ve Turgut'un tüm bu yaşananların şahidi olduğunu söyler. Kurtoğlu ise Süleyman Şah'ın yaşadığını ve Turgut'un da işbirliği yaptığını iddia eder. Kurtoğlu son olarak Ertuğrul'un öldürülmesi için alplerine emir verir. 



SÜLEYMAN ŞAH OBAYA GERİ DÖNER

Kurtoğlu, Ertuğrul ile girdiği mücadeleyi bir kez daha kaybeder. Yakılan ateş, Süleyman Şah'ı obaya çağırmaktadır. Alpleri ile birlikte obaya geri dönen Süleyman Şah, Kayılar'ın sevinç gösterileri eşliğinde çadıra girer. Kurtoğlu ise kendisi için hazırlanan acı sona yaklaşmaktadır... İşte Süleyman Şah'ın Kurtoğlu'nun hainliğiyle ilgili son sözleri;