BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul'da bu sahne konuşuluyor

Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle yine izleyiciyi ekrana bağladı. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Ertuğrul, Tuğtekin'e öyle bir ders verdi ki diziyi izleyenlerin yüreğine su serpti!

Abone ol

TRT'nin rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni bölümüyle yine geceye damga vurdu. Ertuğrul, Tuğtekin'in giderek küstahlaşan tavırlarına karşı tüm obanın önünde öyle bir ders verdi ki izleyenlerin de yüreğine su serpti!

Diriliş Ertuğrul'da giderek büyüyen Moğol tehdidi obada yeni bir huzursuzluğa da kapıları aradı. Kayılar'ın obaya ihanet edeceğine kendisini inandıran Tuğtekin, Ertuğrul'dan intikam alma hesapları yapar. Tüm bunların farkında olan Ertuğrul ise Tuğtekin'i tüm obanın önünde küçük düşürecek bir plan yapar.

KAYI BAYRAĞI ASILIR AMA...

Kayılar'ın otağının hemen önüne çekilen Kayı bayrağı, Tuğtekin'i çileden çıkarmaya yeter. Alpları ile birlikte otağa gelen Tuğtekin, göndere çekilen bayrağı indirir ve ayaklarının altına alır. Tüm bu olup bitenlere Kayılar'ın tepkisi ise sert olur.

ERTUĞRUL YİNE SAHNEDE

Tuğtekin'in bu hamlesi Ertuğrul'a benzersiz bir fırsat sunar. Düşmek üzere olan bayrağı yere düşmeden yakalayan Ertuğrul, Tuğtekin'i çileden çıkaracak bir ders verir.

İşte izleyenlerin de yüreğine su serpen o tarihi sahne;