BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul yeni sezon 92.bölüm ne zaman başlayacak?

TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacağı belli oldu. Diriliş Ertuğrul izleyenler merakla 92.bölüm fragmanını merak ediyor. Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı yeni bölümün ne zaman başlayacağını açıkladı.

Abone ol

Her çarşamba merak edilen ve reyting rekorları kıran dizi Diriliş Ertuğrul'un başlama tarihi belli oldu. Hayranları 92.bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Yapımcı yaptığı açıklamada net tarihi verdi.

Yeni sezon fragmanını kısa bir süre önce yayınlayan Diriliş Ertuğrul’dan beklenen haber geldi. 91. bölümle sezona ara veren Diriliş Ertuğrul’un yayın tarihi netlik kazandı. Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ Twitter hesabından Diriliş Ertuğrul fragmanını paylaşarak 25 Ekim Çarşamba akşamı başlayacağını duyurdu. Ayrıca TRT 1 yayın akışında da Diriliş Ertuğrul'un yer aldığı görüldü.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN DİZİDEN AYRILDI MI?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanını izleyenler Ertuğrul'un öldüğüne şahit oluyor. Halime hatunun gözyaşlarını tutamadığı Diriliş Ertuğrul'da Engin Altan Düzyatan yaptığı açıklamada, "Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim. Hayalim oyuncu olmaktı ve tiyatro yapmaktı. Ben aşık olduğum mesleği yapıyorum. Diriliş öncesi en büyük dönüm noktası olarak gördüğüm', Bir Bulut Olsam' dizisi var, film olarak da Anadolu Kartalları'nın benim için yeri çok başkadır. Geçmişe dönüp baktığımda keşke bu yapımda oynamasaydım dediğim bir proje yok. Ama bir önceki bölümü izlediğimde keşke bu sahneyi böyle oynasaydım dediğim oluyor zaman zaman'' ifadelerini kullandı.

Diriliş Ertuğrul 92.yeni bölüm fragmanı ilk görüntülere bakın