BIST 9.559
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.488,86
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul dizisinde büyük tuzak!

TRT'nin yeni dizisi Diriliş Ertuğrul 3. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Ertuğrul Halep'ten yeni yurt müjdesiyle dönerken Oba'nın üzerinde bir kez daha karabulutlar çökecektir.

Abone ol

Diriliş Ertuğrul 3. bölümüyle yine TRT izleyenlerini ekrana bağladı! Dizinin son bölümü, her ne kadar ilk iki bölümü aratsa da bazı sahneler sosyal medyada tam not almayı başardı. Ertuğrul Oba'nın beylerini yeni yurt için ikna etse de kurulan büyük tuzak karşısında çaresiz kalacaktır. Alpler'i ölüme sürükleyen ise Selcan Hatun'un intikam ateşi olacaktır. 

Diriliş Ertuğrul 3. bölümüyle TRT izleyicisiyle buluştu. Ertuğrul Halep'ten yeni yurt müjdesiyle Oba'ya gider; ancak hiç beklemediği olaylarla karşılaşır. Oba'nın kervanı basılacak, Gündoğdu ise esir düşecektir. 

HALİME'YE AŞK İTİRAFI

Hayme ana Ertuğrul'a Gökçe ile evlenme konusunu nihayet açar. Ertuğrul ise Gökçe ile evlilik konusuna mesafeli davranır ve Hayme anaya evlilik için Halime'yi işaret eder.

İşte Ertuğrul'un Halime'ye olan aşkını itiraf ettiği o sahne;



SÜLEYMAN ŞAH GERÇEĞİ ÖĞRENİR


Oba'nın üzerindeki kara bulutlar ve ardarda gelen felaketler Süleyman Şah'ı giderek endişelendirmektedir. Kervanın saldırıya uğraması ve Gündoğdu'nun Kara Toygar'a esir düşmesi Süleyman Şah için bardağı taşıran son damla olur. Süleyman Şah, töre gereği teslim etmediği misafirlerinin kimliğini artık öğrenmek istemektedir. Süleyman Şah, misafirini çadırına davet eder ve gerçeği sorar. Duydukları ise hem Ertuğrul'u hem de Süleyman Şah'ı bir kez daha endişelendirecektir. İşte Oba'da günlerce misafir ettikleri misafirlerinin aslında Selçuklu şehzadeleri olduklarını öğrendikleri o anlar;



SELCAN HATUN'UN BÜYÜK HATASI

Babasının ölümü için Süleyman Şah'ı suçlayan Selcan Hatun, Gündoğdu'nun acısıyla Oba'yı kurtaracak sırrı Kurtoğlu'na açacaktır. Ertuğrul'un Kara Toygar'a kuracağı planı öğrenen Kurtoğlu ise yine hainlik peşindedir. Ertuğrul ve Alpler'i büyük mücadele için yola çıkarken, Kurtoğlu ise Kara Toygar'a kurulacak tuzağı söylemek için yola koyulur.

İşte o sahne;



ERTUĞRUL'UN YEMİNİ