BIST 8.877
DOLAR 32,34
EURO 35,14
ALTIN 2.240,65
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölüm!

Diriliş Ertuğrul dizisi ikinci bölümüyle TRT ekranlarındaydı. Diriliş Ertuğrul'da bu hafta birbirinden çarpıçı sahneleriyle dikkat çekti.

Abone ol

TRT'nin iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul ikinci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Ertuğrul ve ekibi Halep yolunda ölümden döndü. Bu arada Halime ve ailesi obada saldırıya uğrayacaktır. 

Diriliş Ertuğrul nefes kesen bölümüyle bir kez daha izleyiciden tam not aldı. Dizinin bu hafta ekrana gelen bölümünde Ertuğrul ve Alpleri, Halep yolunda saldırıya uğrar. 

OBA TEHLİKE ALTINDA 

Bu arada Halime ve ailesi, obada saldırıya uğrar. Saldırıyı atlatsalar da Halime ve ailesi, Kayılar'ın hayatı konusunda endişe duymaktadır. Haçlılar ise Ertuğrul Gazi'nin obası için yeni bir planı uygulamaya sokarlar. Oba için yeni tehlikenin adı ise vebadır.

dirilis-ertugrul-dizisi-ikinci-bolum.jpg

GÜNDOĞDU VE KURTOĞLU HESAP PEŞİNDE

Halep'e gidemediği için intikam ateşiyle yanıp tutuşah Gündoğdu ise babası Süleyman Şah'ın obayı iyi yönetemediğini düşünmektedir. Baskından Kurtoğlu'nun haberi olduğu düşünen Gündoğdu, Kurtoğlu'nu çadıra davet eder. Konuşmayı bölen isim ise Süleyman Şah olacaktır. Göç kararı aldığını söyleyen Süleyman Şah, obadaki satılacakların yola çıkarılması için Gündoğdu'yu görevlendirir.

dirilis-ertugrul-dizisi-ikinci-bolum.20141217225545.jpg

ERTUĞRUL VE ALPLERİ HALEP'TE

Ertuğrul ve Alpleri, Halep'e ulaşacak; ancak Haçlılar burada da peşlerini bırakmayacaktır. Saray'da Emir'in karşısına çıkmayı başaran Ertuğrul, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Halep Sarayı'ndaki yemek için hamama giden Ertuğrul ve Alpleri tüm silahlarını çaldırır. Onurlarına verilen akşam yemeğinde kışlak için yer isteyen Ertuğrul'a yaptıkları bu hata Emir tarafından yüzlerine vurulur. 



NİHAYET İSTENİLEN KIŞLAK ALINIR


Saraydaki tuzaktan kurtulmayı başaran Ertuğrul, Emir'den istediği kışlağı alacaktır. Bir imparatorluğun tohumlarının atılacağı bu kışlak Ertuğrul ve Alpleri ile Kayı boyunu büyük sevince boğacaktır.