BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
MEDYA

Diriliş Ertuğrul 83. bölüm: Doğan'ın şehadeti

Diriliş Ertuğrul 83. son bölümü sahneleri... Diriliş Ertuğrul'da bu hafta 5 Nisan 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan 83. son bölümünde neler oldu?

Diriliş Ertuğrul 5 Nisan 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan 83. son bölümünde Doğan alp şehit oldu.

Ertuğrul, Çavdar obası alplarından Yağız’ı kullanarak Vasilius’u büyük bir tuzağa çekmiş, askerlerini öldürerek, Teo’yu esir almıştır. Vasilius, Ural’ın da kışkırtmasıyla Helena’yı denemiş ve ona bir sır vermiştir. Vasilius sırrının Helena tarafından Ertuğrul’lara iletildiğini düşünerek öfkeye kapılmış ve Helena’yı zindana atmıştır. Fakat Ertuğrul, Yağız alpın cesedini bir notla gönderince bütün düğümler çözülmüş, her şeyin Ertuğrul’un bir oyunu olduğu anlaşılmıştır. Böylece Ural’a güvendiği için askerleri ölen ve neredeyse sevdiği kadını öldürecek olan Vasilius büyük bir öfkeyle Ural’a saldırmıştır. Peki Ural Vasilius’un öfkeli ellerinden kurtulabilecek midir?

Diğer yandan Dündar, Günyeli arasındaki ilişki gün geçtikçe ilerlemektedir. Dündar, Günyeli’ye samimi duygularla yaklaşıyor olsa da Günyeli babasının tavsiyesiyle kaleyi içeriden fethetmeye çalışmaktadır. Hayme bu meseleye olumlu yaklaşsa da Dündar’ın gidişatında ve Günyeli’nin tavırlarında olumsuzluk sezen Halime temkinli davranmaktadır. Peki Dündar’ın Günyeli’ye olan zaafı nelere mal olacaktır?

Sitene Ekle