BIST 9.560
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.487,31
HABER /  GÜNCEL

Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı yayınlandı!

Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Diriliş Ertuğrul 76. yeni bölümde yaşanacaklar merakla beklenirken son bölüme damga vuran sahneler de izleyenleri ekrana kilitledi.

Abone ol

Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul son bölümde Ertuğrul Bey, Alplerin öldürülmesinin ardında Ural'ın parmağı olduğunu öğrendi ve cezasının kısasa kısas olmasını istedi. Peki Ertuğrul Bey'i yeni bölümde neler bekliyor? Diriliş Ertuğrul 76. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti detayları haberimizde.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 76. BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı ekrana geldi. İzleyenleri heyecanlandıran Diriliş Ertuğrul 76. yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey'in 'Sırat köprüsünün tam ortasındayım. Ha geçtim, ha geçeceğim. Önüm, arkam düşman doludur.' sözleri dikkat çekti. Bu süreci atlatan Ertuğrul Bey'in tekrar ayağa kalkması ve dimdik durması Diriliş Ertuğrul hayranlarını mutlu etti. 

Diriliş ERtuğrul 76. bölümde Ural, içinde bulunduğu durumdan kurtulabilecek mi? Lazkaris’in itiraflarını duyan Köpek, Candar, Aslıhan, Çolpan ve Kutluca’nın tutumu ne olacaktır? Köpek, Aslıhan’la nikâhlanabilecek mi? Ve Aliyar, duyduğu itiraf sonrası Ertuğrul'un yanında yer alacak mı? 8 Şubat 2017 Çarşamba akşamı Trt 1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı izleyenler hangi olaylarla karşılaşacak? 

Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı:

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Diriliş Ertuğrul son bölümde Tekfur’u öldürten ve suçu Ural’a yıkmak niyetiyle Lazkaris’i Çavdar Obasına gönderen Vasilius, hain emellerinde başarıya ulaşmış gözüktü. Lazkaris, Ertuğrul ve Aliyar’ın konuşturmaları neticesinde bu cinayeti ona Ural’ın yaptırdığını söyledi. Peki bu itirafı duyduğunda irkilen Aliyar, Ertuğrul’un yanında yer alacak mı?

Tekfur cinayetiyle alakası olmadığı halde şimdi büyük bir tehlikenin içinde olan Ural, bu durumdan kurtulabilecek mi? Lazkaris’in itiraflarını duyan Köpek, Candar, Aslıhan, Çolpan ve Kutluca’nın tutumu ne olacaktır?

Saadettin Köpek sonunda istediği cevabı almış, Aslıhan evlenmeye razı olmuştur. Fakat Lazkaris’in itirafı bütün obayı karıştıracak gibi gözüküyor. Ayrıca Ural tarafından sürekli Aslıhan’la evlendirileceği vaadiyle avutulan Batuhan bu evliliğe asla razı gelmeyecek. Bütün bunlardan habersiz olan Köpek, bu sorunları aşarak Aslıhan’la nikâhlanabilecek mi? Tüm soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 76. yeni bölümünde yanıt bulacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL KONUSU

Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı,yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan,Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştıkları televizyon dizisidir. İlk bölümü 10 Aralık 2014 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlandı. İlk bölümün yayınlanmasının ardından yayınlandığı günün AB grubu reyting sıralamasında 1. sırada yer aldı. Ayrıca dizi 2015 yılının en iyi dizisi ödülünü aldı.

Dizinin ilk sezon hikayesi 13. yüzyılda Kayı Boyu'nun Tapınak Şövalyeleri'ne karşı olan mücadelelerini konu almaktadır. Dizinin ikinci sezon hikayesi ise 13. yüzyılın ortalarında yine Kayı Boyu'nun bu sefer Moğollar’a karşı olan mücadelelerini konu almaktadır. Dizi için 6 ay kadar hazırlık yapılmıştır. Oyuncuların tamamına at binicilik dersleri verilirken, erkek oyunculara bıçak ve kılıç kullanma dersleri verildi.