BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul 106.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Ares Ertuğrul Bey büyük kapışma

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 105.son bölümü yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 105.son bölümü Ares ve Ertuğrul Bey'in nefes kesen kapışmasına sahne oldu. 105.son bölümdeki bu anlar izleyiciyi adeta ekrana kilitledi. Yayınlanan 105.son bölümü ile izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşatan Diriliş Ertuğrul'un 106.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 106.yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

TRT 1'in en çok izlenen dizisi kuşkusuz Diriliş Ertuğrul. Yayınlandığı her hafta reyting rekorlarına imza atan Diriliş Ertuğrul, her ne kadar geçtiğimiz hafta zirveyi Sen Anlat Karadeniz'e kaptırmış olsa da her zaman iddialı ve her zaman izleyicisi sadık. Son haftalarda büyük heyecanlı sahnelere imza atan Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan 105.son bölümüde bir o kadar heyecanlıydı. İzleyiciyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul 105.son bölümün ardından hemen arananlar 'Diriliş Ertuğrul 106.yeni bölüm fragmanı' ve 'Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı' oldu. Ares ve Ertuğrul Bey'in büyük kapışmasının ardından dizinin fanatikleri yeni bölüm hakkında merak içinde. Ama önce gelin Diriliş Ertuğrul 105.son bölümünde neler yaşanmış bir hatırlayalım.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 105.BÖLÜMDE NELER OLDU? Ertuğrul’un bundan sonraki idare siyaseti merak ediliyordu. Anlaşılan o ki kendisi karmaşa içerisinde. Kaleyi fethetmesi Ertuğrul’a ne gibi mesuliyetler yükleyecek zamanla göreceğiz. Ares'i gökte ararken yerde buldu. Bir anda karşısına çıktı ve büyük kapışma herkesi heyecanlandırdı. İmparatordan gelecek tehditler ve saldırılara karşı ne gibi tedbirler alacak? Peki Are sağ kalırsa Ertuğrul’dan kaleyi geri almak için nasıl bir yol izleyecek? Yakalanacak mı yoksa ordu toplayıp geri mi dönecek?

Emir Saadeddin’ne gelen sandık herkesin yüreğini ağzına getirdi. Bu sandıktan çıkanın sonuçları neler olacak? Bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 106.YENİ BÖLÜM FRAGMANI;