BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul 104.son bölümde ne oldu Atsız bey öldü Hayme ana ölecek

Diriliş Ertuğrul 104.bölümü yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 31 Ocak 2018 tarihinde yayınalan 104.son bölümünde Hayme Ana'nın yere yığıldığı anlar herkesi şoke etti. Hayme Ana ölüyor... Diriliş Ertuğrul 104.son bölüm ne oldu ve yeni bölüm fragmanı internethaber.com'da

Abone ol

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizilerinden biri Diriliş Ertuğrul. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul'un 104.son bölümü 31 Ocak tarihinde yayınlandı. Yayınlanmak ki ne yayınlanmak adeta izleyicilerinin nefesini kesen 104.son bölümde Hayme Ana şoku yaşandı. "Çok zorluklar gördüm Ertuğrul, son bir muradım kaldıysa oda oğullarımı bir arada görmektir" diyen Hayme ana öldü mü? Diriliş Ertuğrul 104.bölümü yayınlar yayınlamaz izleyicilerin ilk işi hemen 'Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölüm fragmanı"'ve "Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı'nı aramak oldu. Sizi daha fazla merakta bırakmayalım. Gelin Diriliş Ertuğrul'un 104.son bölümünde neler yaşandı birlikte bakalım...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 104. SON BÖLÜMDE NELER OLDU; Diriliş Ertuğrul son bölümde; Karacahisar Kalesi'ni fethedilmesi sonrasında Bilecik Tekfuru, komutanını Ertuğrul Bey'e gönderdi. Kaleyi onlara teslim etmesini istedi. Fakat Ertuğrul Bey bu teklifi, "Bize ait olanı bizden almak isterseniz evvela bize kılıç çekmeyi sonra da kan dökmeyi göze alacaksınız." diyerek geri çevirdi. Komutan ise Ertuğrul Bey'in bu sözleri üzerine, bunun yeni bir savaşa sebep olacağını söyledi. Bakalım neler olacak?

Ertuğrul, Bahadır ve ailesini bertaraf ettikten sonra Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için yola koyulmuş, gizli geçitten girip nihayet kaleyi fethetmişti. Ares ise kendini ölüler arasına saklayarak kaçmayı başarmıştı. Ares kaçıyor, Atsız Bey kovalıyor. Ares, kaleden yaralı olarak kaçtıktan sonra Titan ve askerleri ile gizli bir yerde buluştu. Her şeyi anbean takip eden Atsız Bey, adamlar tarafından farkedildi ve kaçmaya başladı. Fakat Ares ve Titan peşlerine düştü. Ares'in attığı ok ile bacağından yaralanan Atsız Bey, daha sonra Ares ve Titan ile verdiği mücadelesinde hayatını kaybetti ve şehit oldu.

Diriliş Ertuğrul 104. son bölümde Sultan tarafından gönderilen emir ile Karacahisar Kalesi, Söğüt ve Domaniç, Ertuğrul Bey'in idaresi altına bırakılır. Bu mektubu Sadettin Köpek'e yazdırır. Sadettin Köpek, bu olay sonrasında Sultan'ı öldürme planını hızlandırır. Final sahnesinde ise Ertuğrul Bey, diğer oba beylerinin biatlarını kabul ettikten sonra Artuk Bey ile Maria'nın evlenmesini müjdeler. Fakat bu mutlu olay sırasında Hayme Ana, olduğu yere yıkılır. Herkesin telaşlı bakışları arasında Hayme Ana ile Ertuğrul Bey arasında geçen konuşma, izleyenleri üzüntüye boğar. Hayme Hatun öldü mü merak ediliyor. 

GECEYE DAMGA VURAN ANLAR;

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 105.YENİ BÖLÜM FRAGMANI; Dizi biter bitmez seyirci merakta bırakılmadı ve 105.bölüm fragmanı yayınlandı.